Modell för en dag!

Björn är så underbar!!! Han fixade in mig på Nordic Makeovers "modell för en dag", så att jag skulle få bli sminkad inför festen vi skulle ha på lördagen. Man blev fixad i håret och sminkad gratis sen fick man köpa bilderna om man ville.
 Det var 3st fotografer som tog 3 olika bilder på en. En av dom var en polare till Björn så det var kul se vem det var oxå:) Bilderna vart så grymt fina och proffsiga så var ju självklart tvungen köpa några hehe:) lägger ut ett par så får ni se, jag har svårt förstå att det är jag, får se vad ni tycker...











Stjärnorna på handleden är oxå en överraskning ifrån Björn:)

Jag älskar dig så otroligt mycket min Nalle!

Fredagen den 16

Fredagen var min lediga dag, så då vart det städning av lägenheten. Sen vid 16.15 så följde Björn mig till ett ställe där jag skulle bli fotad av en fotograf som hittat mig på min modellbilder sida. Så vi gjorde en prov session för att lära känna varandra så ska vi fota lite mera nästa gång, lite mera glamor bilder. Bilderna som vart nu var rätt fina dom med, det är kul att ha en liten hobby att hålla på med.

2st av bilderna som blev...





Brothers Electric Tattoo




I början av Februari 2009 öppnar storebrorsan Daniel Barkman och jag, Björn Enghed en Tattoo-studio i Oxelösund nere vid Järntorget!

Alla runt Sthlm, Nyköping, Norrköping, Katrineholm och alla andra med för den delen.. Spread the word och kom in och kika!

Hemsida kommer såsmåningom!!
För löpande uppdateringar, gå med i Facebook-gruppen sålänge: http://www.facebook.com/group.php?gid=48362386835&ref=mf

Kom in till oss i början av Februari somsagt!!

5 Januari

Idag var första jobbar dagen efter allt jul ledigt. Man kan säga man chocka kroppen av att stiga upp halv5..
Men det har varit rätt lugnt och gått bra. Sen när jag kom hem så fick jag:



Du är underbar Björn!



Nyår i Lycksele

Nyår firadet vart uppe i Lycksele, Det var kul träffa mamma och resten av familjen! Vi gjorde inte så mycket dom andra dagarna förutom att umgås. Vi körde lite skoter och sladda lite 740:P
På nyårsafton så vart det 3rätters middag! Förrätt någott nytt som dom hittat på med älgkött o sallad. Varmrätten var älg och kalvfilé med potatismos i ugn och champinjon stuvning, efterrätten var jordgubbscheescake men pepparkaksbotten. Allt var jättegott! Sen satt vi i badtunnan och bastun och prata fram till klockan slog 12 då skålade vi och smällde raketer. Några som sköts iväg gjore så det vibbrerade i marken!

Dagen innan vi skulle hem så var vi på norrskensjakt. Det var -20 grader ute så vi tog en promenad och hoppades på att få se något. Men enda vi såg var en frostig Ina hehe.



2st kalla sötisar



Skoter körning:)



Självklart lite poserig oxå:P




Tack för en trevlig nyår Kramar från Ina och Björn

 

RSS 2.0