Depp-shopping?!


Vart lite deppad på eftermiddagen pga en kvinnlig kund som sa att hon förstog och sen visade sig att hon inte fattade och blev hysterisk bara föra att hon kom på att hon inte fattar vad man menar, jag fick till och med en tår efterråt!! Men det är smällar man får ta när man är den som har kundkontakten! Pratade senare men hennes fd. man som hade fått över ansvaret på bilen då gick allt bra igen... Konstikt det dära men tjejer och bilar... ;)

Så jag provade något nytt efter jobbet, gick på stan för att se om det hjälper att shoppa när man är lite nere.
Kan inte säga att jag är så mycket gladare över att gå på stan men jag gjorde lite fynd iaf! Tror att det som gjorde mig glad igen är nog musiken som strömmade ut från mina fina Skullcandy hörlurar!! Björn har lagt in lite musik som är från trance energy och det är rätt soft musik så jag lugnade ner mig rätt direkt efter att jag började lyssna!

Fynden jag gjorde var ett linne och en tröja från H&M och sen 3st nagellack och nagelförstärkare från Åhlens.
Tröjorna är perfekta vår/sommar kläder!

Linnet har jag ett till av fast i svart, jätte skönt att ha ovanpå en bikini eller liknade ville ha i vitt då jag upptäckte att jag blev så brun i somras <3 Den randiga är skön både som hemma tröja och jätte snygg till korta shorts på sommar kvällarna!! sen är det en härlig blå färg!

Nagellacken är från Depend och finns på de flästa affärerna och kostar 25kr/st eller 3 för 60 där jag köpte dom idag. Det är vanlig genomskinlig nr080, röd med glitter nr091 och en söt hudton men nr42 för den som vill veta.
Sen så köpte jag nagelförstärkaren för mina naglar går av så lätt så jag tänkte börja med att testa detta innan jag slösar en massa pengar på att göra akrylnaglar. Funkar denna så kommer jag nog inte göra det, vill hellst ha mina naturliga naglar.

 

 

 

 


Fredag 29 Januari


Gäsp... Det är segt på jobbet idag, det är väl så när det är nära för folk att betala räkningar då är det ingen som vill betala reperationer på bilen. Jag betalade våra räkningar igår så nu är man lite fattigare men har pengar kvar oxå eftersom jag ÄNTLIGEN fått en riktig lön och inte bara a-kassa pengar! Så idag efter jobbet blir det att gå på stan och se om jag hittar något vettigt som stärker naglarna!? Mina är så svaga och går fort av när dom börjar bli lite längre.. Kanske ska sola en liten stund oxå! Jag slutar ju 15.00 och Björn är inte hemma förens vid 18.00 så jag måste ju roa mig med något under tiden. Sen ikväll blir det att packa och göra klart för i morgon mitt på dagen/eftermiddagen så blir det FLYTT!!!


Film tips för den barnsliga!


Jag personligen tycker att dagens barnböcker/filmer inte alls är på samma nivå som det var när man själv var liten. Disney filmerna görs inte på samma sätt det är mäst animerade filmer. Tydligen ska nya disneyfilmen Grodan och Prinsessan vara "ritad"!  Så den måste jag se!

Klipp på filmen: http://www.youtube.com/watch?v=queJpV6P0W4





Sen i helgen så kommer en till film på bio som jag vill se!! "Till vildingarnas land" (Were the wild things are). Det är från en rätt känd barnbok. Jag minns inte boken så jätte mycket men jag minns bilderna och monsterna som är med! Den handlar om Max som har varit olydig och får gå till sängs utan kvällsmat, då skapar han sin egen värld fylld av monster. De har hemska ögon och vassa klor och tänder, men Max tämjer dem med sin magiska blick.


Bilder från google.se



Klipp på filmen: http://www.youtube.com/watch?v=01-PqqifyjA


Style by..


...MuppFluff!!

Hittade lite saker som jag gillar och skulle kunna ha på mig:) så här kommer första "style by Muppfluff"


Tröja från H&M 99:-       Byxor från Halens 399:-
                


Smycken från cocoo.se 

Halsband 195:-                  Armband  195:-          Örhängen 125:-
  


Älskar tröjor med tryck på och Baggy jeans sen med söta smycken till så är det verkligen min stil!!





Junk food


Paketet hade kommit när jag kom hem från jobbet igår! Björn blev riktigt glad!! Det är så roligt att ge bort något som gillas mycket!! Det som var i paketet var 2st t-shirts från märket Junk Food. En till mig med "Little miss sunshine" och ett monster från "were the wild things are" till Sötis^^  Vi orkade inte ta bild just igår kväll, blev massa mys i soffan istället och så kollade han in sidan (www.megastore.se) där jag köpte tröjorna och hitta massa flera som han ville ha.. Ska lägga ut bild när vi har tröjorna kanske ikväll eller i helgen om det finns tid bland allt flyttade!!

Här är iaf bilder på trycken som är på tröjorna!
     


En annan sak som jag har i mitt huvud just nu är en bil..som vanligt! Men denna vill jag verkligen ha!!! Drömde om den i natt och gick och dagrömde igår kväll om sommar, Bugrun och bilen!!! Så klart en VW ^^
Vad det är för bil är lite hemligt men ville bara dela med mig av lite drömmar. :)







Hemligt^^


Igår så beställde jag två saker, en till mig själv och en hemlig sak till älsklingen, jag tror det kommer idag! Ska bli kul och se om han gillar det. Det är jag nog ganska säker på men man vet ju aldrig!? Lägger ut bilder så fort paketet kommit och jag har gett det till sötisen^^ Älskar att skämma bort min Björn <3









Sega måndag..


Man är riktigt seg i kroppen när man kommer hem efter jobbet...Nu är iaf lasagnen i ugnen! Älskling blir lite sen som vanliga måndagar, det är ritdagar för grabbarna då. Dom ritar inför veckans alla objekt! Hellre att det blir en sen dag i veckan än att det blir väldigt sena dagar varje dag. Björn kommer oftast inte hem före 18.30 vanliga dagar och då hinner man inte göra så mycket på kvällarna.

Nu ska jag snart börja med vårat lilla diskberg och sen sätta mig i soffan och bara slappa tills vi ska åka och handla!

"Diski diski"

 

Så här ser vårat odiskade kök ut!! Hämskt brunt kakel!! tyvärr är det samma i våran nya lägenhet så vi ska kakla om till något snyggare och mer i våran stil!!

 

 

 


Måndag 25Januari


Idag är det löning!! Första lönen jag får sen februari 2009!! Måste säga att det känns jäkligt bra att ha lite på kontot och kunna sätta över på sparkontot. Där har det inte funnits så mycket de senaste halvåret. Men nu ska det bli ändring, nu ska det läggas undan till en resa som planeras i höst och sen lägga undan inför "dåliga dagar" eller inköp av saker till hemmet!

Fick veta igår att på lördag förmiddag så flyttar dom ut ur våran lägenhet så det blir väl på lördag kväll och söndagen som vi ÄNTLIGEN får FLYTTA!!! Denna vecka kommer nog gå väldigt sagta för att man vill att den ska gå fort men men.

Just nu är det kartonger och rätt tomt hemma! Vi har tagit ner allt från väggar och spacklat alla hål. I veckan ska jag börja lite med köket och lägga ner saker som inte används. Det kommer nog vara en väldigt smidig flytt att bara gå en trappa ner! Längtar...







Familje bil?!


Den dagen det är dax att skaffa familjebil så är detta en bil som jag absolut kan tänka mig!!

En Nissan Stagea "Skyline kombi"! Det finns en del olika att välja mellan men just den jag vill ha är lite ovanlig och har skyline motorn RB26 spec. Oftast kom Nissan Stagea med samma motor som Skyline GTS-T, dvs 2.5 liters singelturbomaskin som är aningen klenare än RB26DETT som sitter i alla GT-R. Finns med både manuell och automat, samt fyrhjulsdrift. Ligger på ca 300Hk orginal och är väldigt lätt trimmande så man kan få ut rätt mkt av motorn och det gillas!! 


 





Bilder: google.se

Ett år äldre..

 

Det var en jätte bra födelsedag igår, lugnt och trevligt med god mat och skön musik!! Tack för alla presenterna och det trevliga sällskapet!!

 

Sen till min älskling, du är underbarast!! Du gör alltid mina dagar så perfekta, jag älskar dig!!

 


23 år idag!


Jaha idag vart man ett år äldre! Har haft folk som sjungit för mig och fått present av min arbetskompis Sandra.
Förra veckan så var hon och jag och fjanta runt på stan, vi hittade bland annat tant trosor som går ovanför naveln och tant bhar som provades.. Man måste ju se vad tant livet innebär! Haha Hur som hellst så fick jag dom tant trosorna i present, jätte...fint.. hahahaha! Fick ett gott skratt nu på morgonen iaf! 

När jag slutat jobbet idag så blir det nog att sola lite och sen gå vidare hem för att städa undan lite inför "fest" ikväll. Jag har inte planerat något stort utan det blir bara lungt med något gott att äta och dricka med några vänner. Sen i morgon kommer pappa och familjen för att gratta mig. Då blir det nog fika och middag på grekiska resturangen, det är verkligen jätte gott där^^





Bild från google.se





Dagen före!


Nu är det inte långt kvar tills jag fyller år. Imorgon den 22 Januari, 12.34 så var det 23år sen jag föddes!
Så i morgon så ska några polare komma förbi och bara ha det trevligt och äta lite gott, kommer försöka ta lite bilder!

Just nu så har jag färgat mitt hår, haft ansiktsmask och är nyduschad! Måste säga att man känner sig super fräsch!!!
Blir nog lite kvällsfika nu oxå, har lite "Nybakt"grekiskt lantbröd hemma som vi köpte igår kväll. Jag verkligen älskar bröd!! Hellre goda mackor än bullar och kakor!

Hörs i morgon!!

Önskar man kunde köra som..


Ken Block!

han är helt otrolig!! Han kör som en GUD!! Jag skulle så gärna vilja kunna köra som han!!! Ska skaffa mig en bra bil att öva med^^

2005 utnämndes han till "Rally America Rookie of the Year" (årets nykomling inom den amerikanska rallysporten) och har vunnit tre medaljer i X Games, har blivit enormt populär med sina Gymkhana-videoklipp på YouTube. Nu i år så kommer Ken Block att köra en Ford Focus i FIA World Rally Championship (WRC) och en Ford Fiesta i Rally America och X Games.

Här är två klipp när han kör:
http://www.youtube.com/watch?v=HQ7R_buZPSo

Detta är från Top gear:
http://www.youtube.com/watch?v=lFF2bkiHNVQ&feature=fvst








Sovmorgon!


Imorse tog jag "sovmorgon" till 9 för att Bettan och Koe sov hos oss inatt. Björn kör dom till Arlanda just nu sen ska dom vidare till Indien i 6veckor!!! Riktigt orättvist!!! Hur som hellst så tog jag ledigt för att hinna se som lite innan dom skulle iväg igen. Så fick jag även en födelsedagspresent i förskott av dom, 4st äggkoppar (som jag har letat!!) och en kökshanduk allt i "limegrönt" precis det jag vill ha^^ Sen fick jag även en ny bikini (Ed Hardy) från Bettan. Hon hade köpt fel stl så jag fick prova den, rätt passande att jag vile köpa en sån i somras men inte hade råd. Blev ju jätte bra^^






Nya rutiner..


Jag började med nya rutiner denna vecka för att försöka må lite bättre kroppsligt. Jag vill inte gå ner i vikt utan bara bli lite mera fit och trivas med mig själv.
Numera så är det frukt och vatten som gäller på jobbet och en riktigt middag när jag kommit hem.
När jag lagar mat så använder jag aldrig lätt produkter, tycker det blir godare och krämigare att använda lite hörgre fett halt. Sen tror jag inte på att man bara ska äta vissa saker, jag äter det jag gillar fast i lagom mängd! Man kan äta allt om det är i rätt mängd man behöver olika fetter osv för att kroppen ska orka.
Godis och ute mat blir bara på helger! Godis ska jag försöka byta ut till något nyttigare som grönsaker och dipp eller något liknande. Gott och nyttigt!!

Så går jag som sagt till och från jobbet, det blir ca 1 timmas promenad varje dag! Så den dagliga motionen finns!
Så för hoppningsvis så kommer man vara "trimmad" till sommaren 2010!!!







Trött....väldigt trött..


jäääsp... Godmorgon bloggen! Det blev att vakna i "panik" i morse igen.. 06.15 vaknade jag till och klev upp och kände mig som en zombi. Nu har jag vaknat till lite men känner att kroppen inte riktigt vill vakna än!

Igår blev det lite "städning" jag tvättade, bädda rent i sängen och plocka undan lite kläder. Ska fortsätta lite idag när jag kommer hem då ska badrummet bli stålande rent! Ikväll kommer Björns föräldrar för att vi ska köra dom till Arlanda i morgon så dom kan vara borta i Indien i 6veckor. Man är ju lite sotis men vi planerar att åka någon stanns till hösten!



Tisdag 19 Januari


Nu är det bara 3dagar kvar tills jag fyller år^^ och det betyder att det inte är så långt kvar tills vi flyttar!! Bästa presenten!! Vi verkligen längtar tills vi får byta lägenhet, både jag och älsklingen går och drömmer oss bort i tankarna på vad vi ska göra för spännande med det nya stället. Vi har ett helt rum extra som vi kan hitta på något kul med. Blir ett kontor/hobbyrum. Till vardagsrummet ska vi spara pengar och göra ett riktigt biorum! Vi behöver nytt ljudsystem! Sovrummet är nog det vi lägger pengar på först med en ny säng!! Hoppas det blir i slutet på februari?! Eftersom det är en 3a och vi trivs bra i området och har bra grannar så kommer vi nog lägga lite pengar på detta stället och stanna läänge!! ...drömmer...

Idag när jag kommer hem från jobbet så blir det att fixa hemma. Har en låång lista på vad jag ska göra:

* Byta rent i sängen
* Tvätta
* Lite disk som ska bort
* Plocka undan saker/kläder
* Laga mat (Spaghetti och köttfärsås)
* Ta en varm lång dusch


Man får ta på sig "maid-kostymen" och klackar så blir städningen mycket roligare!







Dagens lista..



1. Hur gammal är du om fem år? 28

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Älsklingen!

3. Hur lång är du? 157

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Snabba cash

5. Vem ringde du senast? pappa

6. Vem ringde dig senast? Björn

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Japp"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på..

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? I slutet på oktober 2009..

11. Vilken ögonfärg har du? Blå/grå

12. När vaknade du i dag? 05.58

13. Vilken är din favoritjulsång? all i want for christmas-mariah carey

14. Vilken är din favoritplats? Där min älskling är!

15. Vilken plats föredrar du minst? Malmö...jag förstår verkligen inte vad dom säger?!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I ett hus med ett stort garage fyllt med bilar.

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Minns att brandvarnaren gjorde mig rädd..

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Dåliga humorn på jobbet..

19. Hur stor är din säng? 120 Snart 160!! :)

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan!

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3st

23. Hur många landskap har du bott i? Oj..Västerbotten, Södermandland, Småland.

24. Vilka städer har du bott i? Katrineholm,Lycksele, Norsjö, Jönköping, Nyköping.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota

26. Är du social? Ja

27. Vilken är din favorit glass? Ben & Jerrys

28. Vilken är din favoritefterrätt? Pannacotta med jodgubbar

29. Tycker du om kinamat?  Ja

30. Tycker du om kaffe? Nej

31. Vad dricker du till frukost? Te eller varmchoklad

32. Sover du på någon särskild sida? Vänster sida har det blivit..

33. Kan du spela poker? Nja..

34. Tycker du om att mysa/kela? JA!!

35. Är du en beroendemänniska? Nje det kan jag inte säga att jag är..

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Tror inte det..

37. Vill du ha barn? Ja 2st men kanske om några år..

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet är fint!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, Mat, Bilen

42. Äger du dyrbara smycken? Nej

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Vänner, House, Simpsons, Family Guy

44. Kan du rulla med tungan? Nej

45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag?!

46. Sover du med gosedjur? Ne, men med min "Nalle"^^

47. Vad har du för ringsignal? "Six days"- Låt från "tokyo drift"

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej, vet inte om mamma har kvar något?!

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Musen till datorn..

50. Flirtar du mycket? Med älsklingen varje dag^^

51. Kan du byta olja på bilen? Inga problem

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Med min bil men inte jag som körde!

53. Vilken var den senaste boken du läste? Oj, minns inte..

54. Läser du någon dagstidning? Kollar på aftonbladet.se varje dag på jobbet..?

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, skulle vilja prenumerera på Banzai (Japansk biltidning)

56. Dansar du i bilen? Haha, nej! men sjunger högt när jag är själv!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Hemma har jag P3. På jobbet blir det lite olika webbradio beroende på vilket humör man är på.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? "Löv ju 2" (Fick en söt lapp av min älskling som låg på min matlåda i morse)

59. När var du i kyrkan senast? Nyårsafton, Vi var på bröllop.

60. Vem var din favoritlärare på gymnasiet? Kent Dahlin!!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Nästan en vecka på Mantorp (VEIDEC Festival)





Tjock?!


Både min pappa och Björn kallar mig för "fågelunge" pga att jag pratar om mat och vill ha mat hela tiden men när jag väl äter så är det inte så mycket. Igår så låg vi som sagt och prata då kom mat på tal igen då sa Björn:
-Att inte du är tjock?! du tänker bara på mat!

Jag är ju inte supersmal, jag är ju rätt lagom. Men jag började tänka på det och jag äter rätt ofta och tränar inte så mycket heller så man borde väl igentligen vara större än vad man är. Men man har väl tur antar jag. 

Jag älskar att laga mat och få uppskattning av det man gör sen är det så roligt att äta ute på "Lyxiga" resturanger där man får njuta av god mat och mumisga efterrätter!!!

Typiskt...Nu vart jag hungrig igen ^^







Måndag 18 Januari


Ursch... Idag är jag trött! Kunde inte somna efter filmen igår, jag och älskling låg i sängen och prata en massa om tankar och funderingar och så om flytten som vi tycker tar lååång tid  ^^
När jag väl hade somnat så vaknade jag av att folk börja springa i trappen och öppna och stängde dörrar vid 03.00!! Så då kunde jag inte sova igen! Sen när jag väl skulle upp så somnade jag! Så 06.15 vaknade jag till i panik och nu är jag på jobbet och kommer vara väldigt seg känner jag!

Filmen Snabba cash var faktiskt bra! Jag är inte en fan av svenska filmer men denna var sevärd! Jobbiga med bio är när det är fullsatt och folk inte fattar att man ska vara tyst..! Men det är iaf lika mysigt varje gång att vara på bio med älsklingen <3 Men det var nog sista gången vi var på bio i Nyköping, vi gillar inte riktigt salongerna som finns här. Heron city är mycket bättre!!




Myys!


Nu var det dax att dra sig mot bion..ska bli mysigt, var jätte länge sen man var på bio.

Kvällens outfit: Nya "koftan", svarta leggins och en ljusrosa längre t-shirt.





Snabba cash!


Kväll vid 21.00 så ska jag och älskling på bio och se "Snabba cash" vi ville se "Avatar" på 3-D men det var fullt i alla biosalonger så ska försöka boka bra platser till nästa helg istället. Söndagar är perfekta bio dagar!

Här är en trailer på snabba cash: http://www.sf.se/filmer/film/77080180/Snabba-cash

Denna helgen har varit rätt lugn, igår åkte vi till Norrköping och gick på stan med pappa och Anneli.

Hittade 2tröjor på NewYorker, en mysig vardags "kofta" och en t-shirt som jag ska ha på min födelsadag!
Sen så vart det en ny Bh och nya strumpor på H&M. Björn tycke jag behövde nya strumpor sen han vek min tvätt  och såg att nästan alla hade hål i hälen^^

Här är t-shirten och underkläderna. Koftan lägger jag ut en bild på lite senare.

Jag och en rolig klubba från lagerhaus!





Old stuff..


Nu när det bara är 1vecka kvar till min 23års dag så tänkte jag visa lite gamla bilder på mig...



14 ‎juni ‎2006:  Studenten, FPTP3!! 





september ‎2007:  Rosa slingor ^^



februari ‎2008: Massor av piggelin åts när jag och Frida umgicks med varann^^





juli ‎2008: Träffar Björn för 2a gången under en vecka i norrland...Mys <3





september ‎2008: Månaden innan jag flyttade ihop med Björn i Jönköping!




februari ‎2009: Varslad och bestämmer flytt till Nyköping!

 

 

augusti ‎2009: Sommar i Nyköping!

 

Ja det var lite bilder på mig genom åren..har nog inte förändrats så mycket..

Undrar hur det är om 5 år?!

 

 

 


Tankar och funderingar..


Jag har stört mig länge på detta och tänkte skriva ner min tankar om just KÖRKORT!

När man ser vissa i trafiken, oftast tjejer så kan man börja undra vart dom tagit sitt körkort. När man kör och har egen bil så SKA man kunna parkera, hantera sitt fordon och veta hur man ska bete sig i trafiken. Sen borde man veta hur man tar hand om sig bil, var oljan fylls på, att den behöver glycol osv...Det är så många som bara kör och inte tänker på att en bil måste tas hand om för att gå många mil till...
Nu säger jag inte att jag är bäst, men det är skrämmande att se vissa som kör om kring som idioter i trafiken!
När man jobbar på verkstad som jag gör så får man se många skräck exempel varje dag.

Sen det där att folk kör ut framför lastbilar för att "det går ju så sakta"!!! Oj vad jag har varit nära på att köra över bilar som kör ut framför lastbilen för att dom inte vet att det är jätte svårt att bromsa då man kommer i nedförsbacke och har fullt lass. Den levade kraften är jätte stor så det nästan är omöjligt att stanna för en bil som lägger sig framför i 30km/h!!!
När man pluggar till körkortet borde man få veta mera om lastbilar fast man bara tar B-körkort så man tänkter på sånna saker när man kommit ut i trafiken!!

Sen en till sak jag tycker borde bli lag på! När man är över 65 år SKA körkortet testas, kanske inte med teori utan en "uppkörning" för att visa att man är kapabel till att vistas i trafiken. Sen ska man bli testad vart 5år. Hur svårt kan det vara att ta 30min av sin tid vart 5år för att visa att man kan fortfarande vet vad man gör?! Det är så många gamlingar som har körkort men inte borde ha det men ingen gör något?!?! 


Här är ett exempel på en tjej som försöker att VÄNDA sin bil...Hur svårt kan det vara?!

http://www.youtube.com/watch?v=IQgW9aVtgfc




Klackar!


Jag har hittat så grymt tuffa skor!! Om man har råd att köpa alla och hade större fötter så man kunde ha dom! Oftast så är minsta stl 36 och jag har 35 så blir lite svårt att gå i dessa då!


Jag hittade dessa på en sida som heter: http://www.brandos.se/













Jordgubb..


Sen en tid tillbaka så har jag börjat att ta bättre hand om mig själv, Smörja in sig när man är torr eller duschat och tvätta ansiktet varje kväll och så 1 gång i veckan ha ansiktsmask. Jag har inga problem med min hy i vanliga fall, jag har aldrig haft probelm med finnar osv. Man känner sig så mycket fräschare av att vara noga med sig hy/kropp! Jag skulle vilja skaffa denna jordgubbs-serie från The bodyshop!
Tänk att få lukta jordgubb hela tiden^^

http://www.thebodyshop.se/web/kroppochbad/strawberry-0109.aspx




USB


Usb-figurer till datorn kan ibland vara rätt störande, men denna extremt söta uggla skulle jag inte ha något imot om att ha sittandes vid datorn!!
Finns på www.roligaprylar.se

Kolla in filmen så ser ni så söt den är:
http://www.youtube.com/watch?v=OaHM06VczLI&feature=player_embedded






Tisdag 12 januari


Det är verkligen upp och ner med denna kyla!! Igår var det -8 idag -15 och i morgon ska det bli varmare igen..
För min del kan det lika gärna bli vår nu! Jag vill bara ha snö över jul/nyår sen vill jag ha det varmt!

Efter flytten till nya lägenheten så kommer vi ha en liten inneboende hos oss i 6månader framåt, Min Jobbarkompis Sandra ska åka iväg till Barbados i 6månader för att jobba så då har hon ingen stanns att ha sin kanin, så den ska bo hos oss ett tag. Ska bli mysigt med ett litet djur hemma, kommer nog att bli några bilder på Leo på bloggen så Sandra kan se att han har det bra!



(Bild: google.com)




Ny vecka!


Jaha då var det den andra veckan 2010! Inte mycket händer dirket, jobbar och sliter som vanligt.
Igår så blev det lyxmat och Heroes! Har nu bara 3 avsnitt kvar av säsong2 måste nog önska mig säsong3 i födelsedagspresent! Det är ju bara 11 dagar kvar tills man blir 23! ursch vad tiden går, men nu har man iaf ett jobb och kan börja göra saker som man inte kunde innan. Så till hösten så kommer det bli en utlandsresa!!
Ska bli så mysigt att flyga utomlands med min underbara älskling!

Men just nu ser jag fram imot våran flytt, det är inte länge kvar nu!! Sen den 11 mars så är det tattoo-båten man får se fram imot! http://www.tattoobaten.se/sv/index.php?page_id=2







Söndag!


Helgen har varit helt okej! Fredags så tog vi det rätt lugnt, jag städade lite i lägenheten och fixade mat tills Björn kom hem från jobbet. Senare på kvällen var vi hos grannaran mitt imot oss, Emelie och Tobbe där vi planerade lördagens äventyr. Vi klev vi upp tidigt och följde med dom och några flera till Stjärnhov och var på "is-race" ett par timmar!
Sen åkte jag och Björn till garaget och pillade lite med bilen.
Senare på kvällen så hade Emelie födelsedagsfest så vi var där och hade jätte trevligt!!

Idag blir det några ärenden på stan sen ska sötisen vara en stund på jobbet och förbereda en sak för i morgon.
Kvällen blir nog rätt lugn med lite tv och god mat som vanligt^^

I veckan så är det jobb som vanligt! Så får väl se vad för spännande som händer då!


Bilder...!



Låter dessa tala för sig själv!


In love with music..





























Älskar verkligen dessa bilder!!

Fotograf: Tim Lundström



Fredag!


Jaha nu är det inte länge kvartills det är helg! När jag kommer hem så blir det att diska undan lite disk och sedan pyssla om mig själv med en ansiktsmask av choklad som jag köpte på Åhlens i tisdags.

Idag på jobbet har jag gjort bra ifrån mig! Jag visade att jag gör saker utan att bli tillsagd, min pedanta sida kom fram så jag har dammsugit, städat och fixat undan gammla papper i kundmottagningen så nu är det riktigt fint här! Sen fick jag höra lite beröm från min chef så det har gjort min dag till en bra jobb dag!

Ikväll blir det lyx middag och Heroes tror jag^^ Ska göra ungstekt lax, hemmagjort potatismos och kall dillsås.
Sen är det möjligt att det blir en smoothie som efterrätt. Min nya last här i livet! Älskar smoothies!!
Sen jag fick en mixer i julklapp så blev det väldigt lätt att göra och det är så enkelt. Ska ta kort på en drink och säga vad jag anväder för något.


Senare idag kommer även lite bilder från i onsdags!! Dom blev så GRYMMA!!!

Shock!


Det finns en butik som heter Shock, finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dom har massa saker som jag tycker är tuffa, Jag har varit inne i deras butik i Stockholm. Jag satt och kollade på deras hemsida nyss för att se vad dom har för extrema lösfransar! http://www.shock.se/ 
Som sagt, jag har blivit helt förälskad i lösfransar!!!

Dessa hittade jag:

      
Och så klart en tuff t-shirt!!






Redan torsdag..


Denna vecka gick rätt fort, i morgon är det fredag! Just nu sitter jag på jobbet med en kopp te! Det är skönt nu när det är så kallt ute. Man är lite seg idag känner jag, det blir konstigt att vara ledig mitt i veckan.
Igår kväll blev mys framför tvn med min julklapp från Björn, den var nog lite till oss båda! Säsong 2 av Heroes!!
Om ni mins så kollade vi på säsong 1 hela sommaren och sen har vi inte haft råd att skaffa 2an och som vanligt så går det inte att se BARA 1 avsnitt, måste se minst en dvd (4avsnitt). Det är spännande hela tiden jag gillar verkligen den serien! Blir nog flera avsnitt ikväll med ^^








Lediga dagen..


Idag är det "röd dag" så då är man ledig! Jag har hunnit med mycket idag! Råkade sova lite längre än vad jag tänkte mig för att en viss sötis sov så sött så jag ville mysa en extra stund! Men iaf vid 11 tiden så fotades jag hos Tim (han som fotat mig i sommar) med mina nya hörlurar som jag fick i julklapp, blev riktigt fina bilder!!Nu sitter jag och väntar på att jag ska få bilderna så ska jag lägga ut några sen! Jag provade något nytt till denna session, lösfransar! Jag ÄLSKAR det!! Åh vad jag önskar att jag hade långa ögonfransar på riktigt!! När fotningen var klar så gick jag hem och började städa. Så nu är lägenheten ren och fin och tvätt ligger i maskinen..Nu ska jag nog leka lite vid datorn tills Björn kommer hem..

Här är en bild på ögonen inför fotningen, man ser inte så bra men det är vitt och rosa sminkning!

Sen är det en bild utan smink, bara fransar och eyeliner.. Det syns att det inte är riktiga men jag gillar det ändå!!

 

 

 




Önskelista...


Den 22 januari så fyller jag år och alla frågar var jag önskar mig. Det är väldigt svårt att hitta på något nu när man fått så många fina julklappar och så flyttar man ju efter man fyllt år så..Här är iaf några ideer jag fått..

* Presentkort på Ikea och Jotex osv
* Nintendo DSi + Supermario spel
* Nagel förstärkning


Jag vet att det finns massor på Jotex som jag kollat på som tex. överkast, hissgardiner, sängkläder osv.Ikea finns det alltid något..Ev en sängram som vi funderar på till våran nya säng som ev kommer att inhandlas efter flytten när ekonomin tillåter. Men ärligt så behöver jag inte så mycket presenter för flytten ser jag som en stor present!!

Här är ett överkast och kuddar från Jotex och så sängramen som jag gillar. Jätte smidig lutning på gaveln så man kan sitta i sängen utan att få ont i ryggen!! Sen har vi kollat ut madrasser som är ifrån Jysk.



                                             




Tisdag 5 Januari


Brrr..Idag är man riktigt klädd, mätaren visade -15 i morse! Så jag har underställ och dubbla tröjor idag och är ändå frusen! Efter jobbet så ska jag gå förbi stan och handla lite inför en fotning jag ska göra på onsdag.
Ska köpa extra långa ögonfransar och funderar på att köpa en ansikstmask och rå om mig själv en stund ikväll. Imorgon är man ju ledig, rätt skön start på första veckan så här efter all ledighet. Man är rätt trött och inte alls van att kliva upp tidigt känner jag. 

Nu längtar jag verkligen efter att få komma hem till en varm kopp te och mysa ihop under en filt men en kletig ansiktsmask och titta på någon disneyfilm! Sen så är det bara 26dagar kvar tills vi flyttar och har en öppenspis!!








(Bild från Google.se)


Gott nytt år!!!


Jaha detta blir årets första inlägg!! Tyvärr har jag varit upptagen hela jul/nyår så har inte blivit mycket skrivande direkt men nu är vi hemma igen efter all ledighet. Kändes rätt skönt att komma hem efter att varit borta i över 1vecka. Men det har varit roligt att träffa vänner och familj i Jönköping!

Nyårsafton var riktigt kul, bröllopet var vid 14 i kyrkan och sedan var vi i en annan lokal till kl 22 då åkte vi vidare till en kompis fest. Det är inte lätt när man inte är där nere så ofta, alla vill träffa en osv. Men hur som hellst så blev det en bra nyår!!  På lördagen den 2/1 så åkte vi till Falköping och hälsade på Frida och Christian i deras nya lägenhet. Blev att vi stannade över natten och såg film och myste med lite godis och nybakade muffins!!

Nu tror jag att man ska vara hemma några veckor, blir ju snart flytt en trappa ner och min födelsedag är ju rätt nära med!! Ska bli så skönt att äntligen få flytta, jag längtar verkligen!! Har varit svårt att tänka på annat det senaste månaderna!








RSS 2.0