Söndag 27 December

Hej alla läsare! har ni haft en bra jul??
Nu är vi i Jönköping/Skarpemo eller vi har varit här sen den 25 men har inte haft tid att skriva något förens nu. 
Det var mysigt att fira julafton med pappa och familj, fick många fina julklappar! Så firades det jul hos Björns föräldrar i fredags då blev det flera fina julklappar!! Tack så mycket alla!!
Mamma hade skickat ner ett paket till oss med grillpinnar som vi önskat oss och så fick jag massa söta saker av mina systrar!!
Av pappa och familj fick vi fina lampor och bäddset från "bolagret", Xbox spel, coctail glas och bok med olika "recept" kommer inte på vad allt var för jag har inte sakerna här men ska ta kort på allt när jag kommer hem till Nyköping igen.
Julafton nr2 så fick vi en mixer(grön^^)och verktyg till öppnaspisen och lite till.
Av min underbara älskling så fick jag skullcandy-hörlurarna som jag länge viljat ha!!! Och så Heroes säsong 2!!
Sen fick jag en rätt rolig sak. Det märks att han verkligen känner mig och vet vad jag gillar, jag måste berätta från början! Jag satt för några veckor sedan och kollade på roligaprylar.se på jobbet och hittade en söt liten "lyckokatt" som ser ut som ett ägg och låter och pratar japanska. Jag kom hem och sa till Björn att jag hittade en roliga sak som skulle vara kul att ha! Då hade han redan beställt den för en vecka sedan!! Lite roligt tycker jag!!

Yurakoro Lyckokatt Länk:  http://www.roligaprylar.se/Yurakoro-Lyckokatt.html

Söt video på youtube när en katt lekar med lyckokatten: http://www.youtube.com/watch?v=j9ZilTyI99w








God Jul!!


Idag vart det bara jobb till 12 och det var väldigt segt, hände inte så mycket!! När jag hade slutat så tänkte jag vara på stan och sätta in pengar och hämta ut ett paket men det var fullt på alla parkeringar i stan så jag blev less och körde hem och parkerade och tog mig en 30min promenad i stället. Just nu är jag i studion och kollar när grabbarna fixar i studion. Ska snart åka hem och lägga in en tvätt i maskinenoch diska undan så packa inför veckan som kommer!! Redan i morgon åker vi till Katrineholm och firar Jul med min pappa sen sover vi där och åker vidare till Jönköping på fredag. Jag vet inte när jag skriver här igen men ska försöka innan det nya året börjar!! 
Så hoppas alla har en trevligt jul och ett gott nytt år!!


Måndag, måndag!

 

Idag vaknade jag ovanligt pigg, måste vara för det bara är 2 1/2 jobb dag kvar så är det julledigt till den 3 januari för min del. Ska bli skönt att vara långledig innan man ska börja jobba på allvar, jag fick provanställning i fredags!!! Så skönt att det börjar ordna upp sig!!

Helgen var ganska lugn, det blev film och godis igår kväll med grannarna. På dagen i går så tog vi ett ryck och rensade i vårat förråd uppe i lägenheten! Det har varit kaos där inne men nu är det fint och i ordning!! Skönt och ha allt klart tills man ska flytta.

Dagens lista:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Att förådet blev undanröjt!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Var på jobbet!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Prata med en kund!
Det senaste någon sa till dig: hmm, många som säger saker hela tiden..
Vad har du druckit idag: Te ^^
Vad var det senaste du åt: En pepparkaka!
Vad är det för väder hos dig nu: Klart och kallt!
Godaste glassmaken: Ben&Jerrys
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Aaa! Pirrade i hela kroppen när jag såg Björn första gången! ^^
Sover du tungt: Nja, jag kan nog vakna rätt lätt.
Drömmer du mardrömmar: Ibland
Trivs du med ditt jobb: Ja, verkligen!
Favoritklädsel: Jeans och tröja!
Favoritlåt just nu: Bullets and octane- Pirates
Vad ser du om du tittar till höger: Min kolega.
Vad gör dig glad just nu: Att det snart är jul!!
Vad ska du göra härnäst: Jobba vidare till 16.30
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Glad och lycklig!!
Favoritgodis: Nya favoriten är Jelly beans!!
Kläder just nu: Jobbar tröja, baggy jeans och långkallingar.. -11,5 grader i morse!!
Sommarplaner: Bilträffar så klart!!!
Hur många kuddar sover du med: 3st
Spelar du något instrument: Nej!
Morgon eller nattmänniska: Lite blandat..
Vad är viktigast för dig: Min älskling och min Familj!
Är du kittlig: Haha jo det kan man väl säga!! :P
Snarkar du: Inte vad jag vet?!
Stjärntecken: Vattuman
Äckligaste insekten: SPINDLAR!!!
Längtar du mest efter just nu: Nya lägenheten!! Vill att det ska vara 1februari nu!!! 

 


Pyntat granen!


Godkväll på er!! Idag så har vi gått till stan och myst i snön! Det snöade riktigt mycket och det gör det nog än, härligt att få en vit jul!! Just nu så vart vi klara med att klä granen så nu är det ritkitg jul mysigt hemma hos oss!!
Ska strax göra lite kvällsfika och spela lite xbox med älsklingen!!


Bilder kommer senare!

Fredag 18 December!


Goddag alla bloggläsare!! Nu har jag nyss ätit min lunch och satt mig vid datorn med "Banditrock"(webbradio station) på högre volym än när vi jobbar!! Det är det bästa radio stationen som finns tycker jag, synd att den bara finns i Stockholm och Göteborg...Hoppas den kommer finnas överallt någon dag!!!
http://www.bandit.se/webbradio/frameset.php

Idag är jag på så jävla härligt humör!!! Det är strålande sol, -7grader ute, snön ligger fint överallt och det är bra flyt på jobbet!! Vi har suttit och jobbat undan massa gamla pappershögar och skickat lite fakturor så det känns riktigt bra att ha kolla på alla papper nu!!
När jag kommer hem blir det att röja lite hemma, har inte haft tid i veckan för att städa så det blir idag!! Hoppas att vi kan ta fram våran julgran ikväll när älskling kommer hem!! Då är all jul framme, det är så mysigt!!

Igår var det ju julbord på jobbet, det var väl ingen höjdar mat men trevligt att umgås lite utan att behöva tänka på jobb!
Jag borde få veta nästa vecka om jag kommer att vara kvar efter nyår, nu går min praktik ut den 5januari så då kan jag inte vara här om jag inte blir iaf provanställd!? Jag har inte fått några klara besked än så jag är lite orolig att jag ska behöva börja om från början...Men jag har då visat vad jag går för och att jag är seriös, har inte kommit försent en ändå gång, gör det jag ska och är trevligt och glad!! Så bara vänta och se!!



                                                               (Bild: google.se)




Torsdag 17 December!


Godmorgon, fast jag har varit vaken ett tag nu. När jag tittade ut genom fönstret i morse så snöade det riktigt mycket!! Det är riktigt kaos här i Söder!! Det saltas ju bara det hjälper ju inte mot halka..undrar om det ens finns några sandbilar här?! Men men..
Igår kväll blev det pulka åkning med tjejerna i huset och så Björn ^^ Det var kul men kallt!!

Ikväll så blir det julbord med jobbet på bowlinghallen, 1timmas bowling sedan mat!! Blir årets första julbord.
Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt än, låter som om vi ska vara utanför Nyköping och grilla, åka pulka, dricka varm choklad/glögg och sladda omkring med bilar!! Mysdag ute med alla vännerna!! ^^

Jag har varit dålig på att lägga upp bilder men det är för att jag oftast skriver då jag är på jobbet och kan inte lägga ut mina privata bilder då. Sen så har vi äntligen fixat våran dator!! så photoshop är har inte blivit installerat än och mina blider blir så stora så jag måste förminska dom med det programet. Men jag ska göra ett inlägg sen med bilder jag tagit under några veckor nu på vårat pepparkakshus, lite julmys och så på våran gran som vi ska klä i morgon eller någon gång i helgen!!








Snö kaos!


Tittade ut i morse och såg nästan inte ut för att det var massa snö på fönstret!! Det har kommit flera centimeter i natt. När jag gick ut så var det nästan helt oplogat!! Sörmläningar har nog aldrig sett snö förr känns det som, var ju inte dirket oförväntat att det skulle vara snö i morse eller?! Vägarna var väl plogade men alla gågator var väldigt dåligt fixade!! Men man får väl inte ha så stora förväntningar när det oftast inte är snö här. Läste på aftonbladet.se i morse när jag kom till jobbet och det var över 30 olyckor som hänt sen snön kom..sjukt!!

Detta blir första snön jag ser för denna vinter och igår började jag längta efter min skoter som jag sålde förra året.. Hade varit kul att få vara ute och köra några mil på den, men det hade inte gått här!! finns ingenstans att köra och inte nog mycket snö heller!! Man får åka upp till mamma i mars då är det härligt väder och bra skoter före!!! 

                                                  Jag och min Arctic cat Prowler!!







Tisdag 15 December!


Imorse fick jag den otrevligaste väckningen på länge!! När väckarklockan ringde så spelades "Svennebanan" på P3!! Jag verkligen HATAR den låten så jag vakande med några fina ord och en hård hand som slog till snoze  knappen rätt fort!! Men som tur va så blev mitt humör på topp när jag tittade ut genom fönstret och såg flingor dansa ner från himmlen och landa på ett vitt tunnt täcke av snö. ÄNTLIGEN så är det snö!! Nu känns det mera som december och jul, detta behövde jag verkligen för att min julkänslor ska vara på topp!!

Tittade lite på youtube nu på morgonen och hittade den bästa julreklamen som funnits!! "Coca cola" reklamen där lastbilarna kör och det blir julpynt och lampor där dom kör!!! När jag var liten så ville jag att dom skulle köra igenom våran by så det skulle bli lika fint och mysigt där...

Kolla klippet här:
http://www.youtube.com/watch?v=ogetBqMgau0





Idag så blir det att jobba på som vanligt och sen hem och städa lite så vi kan ta upp granen i morgon då är det 1vecka kvar till julafton!!!

Idag är det 1år och 4månder sen jag och älsklingen vart tillsammans, jag släpper aldrig taget om denna underbara kille!! Jag är så otroligt lycklig och allt är bara så perfekt!!

"Your heart is my home..Warm, cozy and nice!
It´s the only place I love to be in...Morning, noon and night!
I love you my Mr. Dreamy!"


Lördag 12 December


Godkväll alla vänner!!
Det blev aldrig några bilder på maten igår pga att vi var lite för hungriga för att tänka att vi skulle ta kort på maten! Men men gott var det iaf!! Idag så var det skönt med sovmorgon och en lugn frukost!
Det har även blivit pepparkakshus bakning idag! Vi har gjort egna formar till ett hus av köpt pepparkaksdeg.
Blir att limma ihop det ikväll eller imorgon förmiddag. Medan kakorna svalnade så var vi med alla polare till
"Boda Borg" i Oxelösund. Jag har aldrig varit på det innan och det var helt okej, lite för hungriga i mot slutet men.  Det är typ som "fångarna på fortet" Att det är massa rum med olika uppgifter man ska klara i grupper, mycket tänkade och fysiska grenar!!

Det var iaf väldigt roligt. Vad som händer mera ikväll vet vi inte än, det har kommit massa snö nu iaf (några millimeter så det blivit lite vitt på marken) så det kanske blir att vara ute och sladda med någon bil?! Får se vad det blir. Imorgon ska vi iaf till Katrineholm och fira min pappa som fyller år på onsdag. Så det blir att baka en tårta till han i morgon innan vi åker!!




Fredag 11 December


Nu var det fredag..eller fredags myyys som alla säger! Det är både segt och mycket att göra på jobbet idag, blir väl lätt så då man inte går i säng så tidigt på torsdagar för man tänker att det är fredag och helg sen!!
Tur så jobbar jag bara till 15.00 men brukar bli någon halvtimma extra. När jag kommer hem så blir det att fixa lite inför middagen ikväll, blir 2 rätters idag!! Ugnstekt kyckling (Hel kyckling) med ris och currysås och sallad sen till efterrätt blir det vanilj pannacotta med färsk annanas!! Mumms vilket fredags mys vi får ikväll.

Bilder kommer nog ikväll eller på lördag. ev recept oxå om min kyckling blir bra!


Torsdag 10 December


Gääääsp! Ursch jag är riktigt trött, jag vet inte vad jag gjort i veckan men det har blivit sent varje kväll så nu är jag helt slut i kroppen och mitt huvud är tungt!! Sen så är det fredag i morgon så då lär man vara uppe längre ikväll med... Igår när jag kom hem från jobbet så vart det att diska undan ett diskberg som tog 1,5 timmar att få bort men nu är det iaf fint i köket!! Mycket av sakerna var ifrån Björns mormor som inte var smutsigt men bara behövdes ta bort lite damm.

I helgen blir det nog ganska lungt, funderar på om vi ska göra vårat pepparkaks hus på lördag och kolla efter dom sista julklapparna!!

 Har ni fixat klart era julklappar?! Det finns 2 sidor med massa julklappstips och tuffa prylar!!

http://www.roligaprylar.se/  och   http://www.coolstuff.se/ 









Animationer!

Idag är det lite halv segt på jobbet, det blir väl så så här innan jul då alla lägger pengar på julklappar och inte bilar! Så jag har suttit och lekt lite och hittat massa roliga animerade klipp på youtube. Jag tycker ni ska kolla på dom!! Vi har suttit och skrattat på jobbet iaf.

Här kommer ett gäng med länkar till roliga klipp !!! Personligen tycker jag att "Kiwi" är klockren!!! 

Zune Art - tokyo plastic:
http://www.youtube.com/watch?v=DgIduLCtXMU&feature=related

Denna känner ni nog igen från Fanta reklamen:
http://www.youtube.com/watch?v=ZUwJHHd4uQE&feature=related

Opera Dude:
http://www.youtube.com/watch?v=IzSK9tOERNk&feature=related

The Little Fella:
http://www.youtube.com/watch?v=AMrAyonGdqA&feature=related

Bubblefish:
http://www.youtube.com/watch?v=_gp5BrhoKNk&feature=related

For Da Birds:
http://www.youtube.com/watch?v=LfZ_dxt8MlM&feature=related


Figurer!

Jag gillar massa udda saker som jag nu tänkte jag visa!! Här är några Japanska figurer jag är tycker är helt uderbara!!

Domo Kun är en maskot för en tv-kanal. Han dyker upp ibland i halvminut-långa animationer och ställer till med konstigheter. Domo Kun är inte så känd i Sverige.Trots hans stora mun och vassa tänder är han jättesnäll och jättemjuk.
Länk till film:
http://www.youtube.com/watch?v=H39XaynZHRA&feature=related




Gloomy Bear
är 2m lång, våldsam, rosa björn som äter människor!
Länk till film:
http://www.youtube.com/watch?v=t46k5owGp6M&feature=related




Pucca är en koreansk seriefigur som bor i Japan. Hon är med i små serier där hon försöker göra allt för att få en killes uppmärksamhet!
http://www.youtube.com/watch?v=BRj61ituijI





Hello Kitty (ハローキティ Harō Kiti) är en figur skapad av det japanska företaget Sanrio 1974. Designern som från början skapade henne är en kvinna vid namn Shimizu Yuuko (清水侑子). Kittys riktiga namn är Kitty White men det är sällan det används. Det första numret av reklamtidningen Kitty Goods Collection  kom redan i mars 1975. Den allra första prylen som tillverkades var en plånbok i vinyl vid namn プチパース (ungefär "petit purse") som då kostade 240 yen (i dagens värde cirka 14 kronor). Under det första året hade hon heller inget namn utan kallades bara "den vita kattungen utan namn", vilket senare ledde till hennes namn Kitty. I början satt hon också alltid ner, men 1977 fick hon för första gången stå upp på en bild. Figuren återfinns idag i många former, allt ifrån pennvässare till brödrostar, tv-spel och barnböcker, och har blivit en enorm försäljningsframgång. Hello Kitty har egenskaper som japanerna brukar benämna kawaii (かわいい) (ungefär gullig, söt, älsklig).
Länk till film:
http://www.youtube.com/watch?v=Zk0C3EfiIMw




(All info har jag hittat på wikipedia)


Planer..


Igår på vägen hem till Nyköping så satt jag och älsklingen och prata om vad jag ska ha för EGEN bil.
Eftersom Venton är Björns och Hondan är iaf våran men han som "bestämmer" det mästa på den så nu ska jag få en egen till nästa höst att bestämma över!! Men då är ju frågan vad ska jag ha för billig brukis?!?!
Jag satt och prata massor och tänkte och drömde om vad jag ska göra med MIN bil!

Mina planer just nu om bilen:
Det blir en VW Variant -93 (kombi) som blir lite special! Ska sätta en Vento front så vi har likadana bilar fast olika bak. Sen ska den vara svart,grafitgrå eller militärgrön(matt)?!, mörktklar glas i lycktorna fram och mörka bak, låg, bred, feta fälgar rosa kanske?! (minst 8") och lagom med rosa detaljer i inredningen typ sömmar osv.
Jag är helt såld på den ideén!! vad tycker ni?!?!

För er som inte vet hur en Variant ser ut så här är en bild från blocket!!


Helgen i Jönköping.


Som ni alla vet så spenderade vi helgen i Jönköping! Det var jätte kul att träffa "svärföräldrarna" och vara i Skarpemo. Saknar Jönköping riktigt mycket!
Fredagen vart inte så mycket gjort, blev att äta lite när vi kom fram och kolla på deras nyrenoverade vardagsrum, blev jätte fint!!!

Sen på lördagen så åkte vi in till Jönköping och gick på stan och på A6 där fick jag en jätte fin jacka av min älskling! Ska visa den någon dag, har inte hunnit tagit några kort än. Sen var vi även och mötte upp nårga kompisar, en av dom har våran Honda och byter skärmkanter på den så vi var även i hans garage och tittat till bilen. Hälsade även på hemma hos Håkan och Tina och deras lilla Elliot! Så grymt söt unge!! Blev prat och fika innan vi åkte hemmåt till Skarpemo igen för att äta en god middag och se på film. Blev flickan som lekte med elden, den var rätt bra. Bättre än 1a filmen iaf, tycker att den var för obehagligt!
Söndagen blev rätt lugn.

Vid 18 tiden på söndagen så åkte vi mot Nyköping igen. När vi kom hem så vart det lite kvällsfika vid tvn innan vi gick i säng.
Jag hade jätte svårt att somna så jag var inte alls sugen på att kliva upp i morse så ikväll blir det tidigt!!
Ska försöka färga håret själv i eftermiddag!! Hoppas det blir bra!! :)







Slingor?!


Jag är ju en sån person som lätt blir less på mitt hår och måste göra något med det! För 2 veckor sedan så klippte jag sne-lugg för att få lite frisyr på mitt platta/oformbara hår! Nu funderar jag på att göra ljusbruna slingor lagom till jul/nyår. Så fall blir det bara några på sidan och vid luggen. Hade så förra vintern fast rosa. Tänkte mig lite som bilden nedanför?! Fast jag gör nog det själv med blekmedel denna gången, blev besviken sist med det rosa när det inte höll mer än 2 tvättar...!
Mörkbrunt och ljusa slingor, blir rockigt! lite som Kat von D.


(Bild: google.se)

Eller vad tror ni!?


Fredag 4 December!


Gäsp! Idag sitter en trött Ina framför datorn. Blev lite senare igår än vad jag brukar vara uppe. Blev övertid på Björns jobb igår, jag var där och städade i studion medans Daniel tatuerade Petter (deras bror). Den blev riktigt grym! Blev en haj på hela underarmen. få se om den dyker upp på bild på hemsidan sen när den är klar. 

Upptäckte i morse att jag har fått massor av nya läsare!! Jättekul! Välkommna! :)

Idag blir det jobb fram till kl. 15.00 sen hem och packa allt i bilen för att åka ner till Jönköping. Ska bli riktigt kul åka dit, saknar den staden! Blir att vara hos Björns föräldrar över helgen och lördagen kanske åka in till stan för att kolla runt lite och lämna några däck till gamla ägaren till våran bil, kanske hitta flera julklappar med!


Grabbarna utanför studion! (min Björn till vänster)






Top 5


När det är kallt och grått drömmer man sig ofta bort till ett varmare och soligare ställe..
Här kommer mina Top 5 drömresor!

1. Usa
(L.A)



2. Japan



3. Grekland



4. Indien



5. Egypten
(har varit där 1gång men vill gärna dit igen för att se pyramiderna)



(Bilder: google.se)




Torsdag 3 December!


Godmorgon bloggen! Min morgon började bra, det är så mysigt nu när man har adventsljusstake i köket! man behöver inte tända kökslampan på morgonen utan man kommer in i ett behagligt mysigt julljus istället. Det gör min morgon till en bra start, jag älskar verkligen julen det är så varmt fast det är kallt ute!
Nu har jag varit på jobbet i ca 1timma och nyss druckigt en kopp varmt te. Det är ritkitg gott!

Jag och min kollega satt nyss och prata om den blå tvättmaskinen som finns på mediamarket. Så jag började fundera om det finns flera så jag börja kolla runt på nätet och hitta en diskmaskin och kyl/frys som jag bara måste ha till vårat kök!!!  Limegröna, så jäkla tufft!!! Synd att det är lite mycket pengar att lägga ut på en hyresrätt^^ men man kan ju drömma iaf!

Här är sidan som jag hittade dessa: http://www.bagarenochkocken.se/shop/?cat_id=47




                                   



Hitta även andra tuffa saker till hemmet från samma sida!! Skulle kunna köpa massa saker därifrån om man var miljonär!


 




Dagens:


Frisyr: Utsläppt och ruffsigt
Smink: Marscara, orkar inte göra så mkt mera än så när klockan är 06.00 
Klädsel: Jeans, uppvikta till knäna, "over the knee" strumpor (svart/vit radiga) Jobb t-shirt!
Planer: Jobba, åka hem och ta en varm dusch sedan åka och hämta Björns bror på busstation. 
Vill ha: En ny vinterjacka!! Var kallt i morse...
Saknad: Snö!!!
Drog: Min pencelin??
Tråkigaste: mitt onda knät!
Måste: Jobba ;)
Finaste: Min mysBjörn <3
Dricka: Saft
Köp: Julklapp till älsklingen!
Mat: Spaghetti och köttfärssås
Kärlek: Massa kärlek till min underbara sambo!! Löv ju!
Mående: Helt okej förutom mitt knä som gör ont än...



Minus!!!


Wiie! Jag blev faktiskt lite glad idag när mätaren visade -5! Kanske kan få se lite snö snart, hoppas!
Idag är jag på jobbet, tog bilen så jag skulle slippa gå iaf. När jag gick ner för att åka iväg så gick inte bilen att låsa upp, låset hade frysigt!! Som tur så har jag låsspray och en älskling som kände på sig att det skulle vara något så när jag gick in igen för att hämta sprayen så var han redan uppe ur sängen och påklädd!

Veckans "Att göra"

Idag blir det jobb och sen ikväll hämta Petter på busstationen och sedan åka till Oxelösund och hämta Björn som måste jobba över ikväll.

Imorgon blir det jobb och efter jobbet bli hämtad och åka till Oxelösund för att umgås och städa i studion (Jag försöker städa där 1 gång i veckan för att hjälpa grabbaran lite) Sen hem och packa inför helgen.

Fredag så blir det jobb igen och sedan försöka åka till Jönköping så fort vi har slutat! Då blir det att spendera helgen i Skarpemo, ska bli riktigt mysigt och komma från stan lite och få umgås med hans härliga föräldrar!!

                                                              Jönköping!
                                                       

(Bild: google)



Pole aerobic?!


Jag har funderat mycket på vilken träning som passar mig bäst, har provat styrketräning, kondition, simma m.m.
Men jag tror jag har hittat det som skulle passa mig perfekt!! Pole aerobic! En träning där man använder hela kroppen, känner sig sexig och det bästa! Man kan ha high heels!! I vilken träning går det?!
Det man behöver är en tränings dvd så man vet att man gör rätt och en strippstång. Det är ca 2000kr för allt det sen är det bara att dansa. Det är många kändisar som tränar på det sättet och det är både bra och roligt!!

Får se om man kanske skulle försöka börja med det till våren kanske då man har mera plats hemma för att sätta upp en stång. Det bästa är ju en stång som är portabel. Här är en sida där allt finns, men det finns även att få tag på billigare stångar om man letar lite! http://www.poledance.nu/ Får flirta lite men älsklingen och se om han går med på detta inköp, det blir iaf billigare i längden än ett gymkort!!

Om jag ska börja med detta då skulle jag vilja ha dessa skor att dansa loss i, Riktigt tuffa tycker jag!! Skorna är ifrån http://www.trashy.com

 

 

 



RSS 2.0