Shopping!

Det var länge sen jag var ute och unnade mig själv något tyckte Björn så vi tog bilen och körde till Lager 157 ca5-6mil från Jönköping i Gällstad. Där fanns det stora lager där dom sålde märkeskläder, inredning och prylar billigt. Jag hittade rätt så mycket saker.

* Lee jeans
* Diesel jeans
* Redrabbit  linne (gula)
* Levis Långärmad tröja (blå)
* Redrabbit linne (rosa)
* Rosa leggings
* Vit svart randiga overknee sockar
* Röda benvärmare
* Svart vit palestinasjal
* Frank dandy trosor (blå)
* Miss Wonderland underkläder (Svarta med vita prickar)
* Ljusbruna fluffiga mystofflor
* Smörknivar
* Ett par svarta sänglampor

Allt som allt ca 1600:-, bara kläderna skulle med ordinarie pris gått på ca 3400:- egentligen!!! :D

Här är bilder på lite av kläderna:


Sött och snyggt :)
 


Lee Jeansen, rosa linnet och så lånade jag Björns keps.



Posade fint inne på en inredningsbutik. Tack Älskling för en kul dag!



Sen när vi komme hem till Jönköping igen så gick vi en sväng på stan, det var mycket folk för att det var skyltsöndag. Man fick mer julpirr i kroppen sen så lyckades jag få i mig årets första pepparkaka :)

(Julmys på stan)



Tyvärr vart det inga bilder på lägenheten och vårat julpyssel men det kommer. Idag fanns ingen tid :P

Björns nya jobb

För dom som inte visste det så är Björn lärling hos sin bror och ska bli tatuerare. Tänkte visa lite av hans första försök på lite frukter. Det var första gången som han höll i en maskin och det vart riktigt bra! Han får öva på frukter och sitta och skissa hela dagarna. Sen är det mycket om renhållning och sterilisering.








Lördag 29/11

Idag så vart det julhandel, heldag ute bland affärer och mycket folk, men vi hade det mysigt iaf. Vi hitta massa pynt till våran nyinköpta gran:) Så köpte vi glitter, ljusslinga till balkongen, adventsljus, tavelramar som vi ska måla och fixa kort till.
Kommer lite bilder i morgon på lite pynt och lägenheten som jag lovat mamma visa:)
 Sen till middag vart det något nytt vi blivit tipsade om.
Pizzabullar!
receptet hittade jag här:
http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=599143

Det var gott och rätt enkelt, det funkar bra som mellanmål.
Lite bilder på hur tillagningen gick till.

















Jul pirret är igång!

Nu är det inte långt kvar till jul!!! På söndag börjar jul pyntet, mysigt det kommer vara här hemma då, det är redan jätte mysigt men med lite jul saker kommer hela magen pirra ännu mera! Fattas bara lite snö=/  Idag då jag körde min Österbymo sväng så lämnade jag lite gods på ett ställe där dm hade lite julsaker osv, så såg jag en ljusboll hänga i fönstret, inte vilken som hellst den var rosa och fluffig!!! var ju tvungen ha den, fick 15% rabatt för att jag var chaffis hehe inte illa:) Sen förra helgen köpte vi en vanlig röd adventsljusstake som jag satt och målade svart här för någon dag sen lite roligare och så passar den bättre in hos oss. På söndag ska jag lägga ut lite bilder på hur det ser ut där vi bor vet att mamma vill jag lägger ut lite mer än bara lastbilar hehe

(Rosa flufflampan hamnade i sovrummet.)







Måndag 24/11

Jag skulle hämta släpet på eftermiddagen, det hade snöat hela dagen och det var jätte halkigt ute.
Släpet var fullastat och lastbilen hade inte tillräckligt med vikt på axlarna så jag tog mig först inte iväg från kajen, sen körde jag fast i en backe, stog över hela vägen som tur kom bilar förbi till en viss del men. En traktor kom och bärgade mig därifrån sen var det bara hålla järnet hela vägen hem för att inte köra fast igen. Med mycket gas och rätt växel tog jag mig hemmåt men jag var rätt nervös och smårädd men en ny erfarenhet kan man kalla det.

Sen på Tisdag morgon när jag skulle till jobbet var det rätt kul, det hade snöat under natten och jag har bara sommardäck på bilen så det gick rätt brett efter vägen hehe så idag på min lediga dag (Onsdag) var jag till Katrineholm hos pappa och hämtade mina vinterdäck och lite småprylar. Där bland mina kartonger som jag har i hans garage var det en extremt stor och äcklig spindel!!! Jag hade hurrven (äckelrysningar) i flera minuter och mådde illa. Jag HATAR spindlar!!!




Helgens äventyr...

I lördags hade Björn sin gamla klass hemma hos oss och hade klassfest jag fick också vara med:)  Varrätt kul, jag hängde inte riktigt med på alla historier men men:) Sen så drog vi ut på krogen, vart nog någon jäger shot för mycket fför min del, mår inte så bra idag, men mår som jag förtjänar hehe


(jag och Björn hamnade på en vimmelbild från Olearys. Vist är vi underbart söta. Älskar dig Björn!)


Hel dag av jävulskap!

Dagen började inte alls bra i fredags, när jag kom till jobbet och skulle backa till min plats på terminalen så hade någon ställt en släp där, så fick jag försöka hitta vems det var och flytta på det, sen skulle jag backa imot min plats igen då funkade inte  backen på bilen. När jag väl hade lastat och skulle iväg så gick det rätt bra med mina lossningar tills jag skulle backa igen...jag har fått kämpa hela dagen med att få in backen men till sist gick det inte mera, mina armar är helt slut efter allt slit!
Nu är det ju äntligen helg, så nu får man ha det mysig med Björn:)
En sak som gjorde mig på bra humör  var att det var rätt mycket snö i Tranås, känns mera som vinter då! Sen så vart ju inte mina jul känslor direkt minder heller hehe jag sitter och smått jul pusslar hemma på kvällarna, men har lovat att inte sätta upp en massa julpynt förrens i December :P thihi får se om jag kan hålla mig. jag har redan suttit och klippt ut snö flingor av självhäftande insynsskydds plast som jag satt upp i fönstret i vardagsrummet. Så jag får en liten känsla av vinter iaf är ju van vid Norrlänsk vinter inte Smålänsk vinter. Men men kommer nog gå bra, får fara upp till Mamma på Nyår och få var med om "riktig" vinter.

(mina snöflingor)


Hur en dag kan se ut.

I torsdags fotade jag lite på min Boxholms körning tänkte visa lite hur det kan se ut.


(Jag vid ratten så klart.)







(Bilen jag körde.)





(Har hunnit lämna en del gods så är inte så mycket på flaket nu.)





(Handdatorn där vi märker in alla våra sändningar, märker in då vi har levererat dom och så får vi våra hämtningar. Vi har även fasta hämtningar. Massor att hålla koll på.)





(vägarna ser vanligt vis ut så här...)





(...Men händer dom ser ut så här med, rätt jobbigt köra på trånga skogsvägar.)





Ja det var lite om hur det kan se ut, det är mycket hålla koll på men väldigt varierande!

Onsdag 19/11

Idag har varit en stressig dag, började jobba kl 04.45, lastade på mitt gods och kopplade släpet som jag skulle lämna i Tranås dit jag kör. Lastkajen som man backar intill där är rätt tuff. Det står saker överallt och det är trångt, inte mycket utrymme för fel. Jag har inte vågat backa mot där förr pga att det är så lite plats så en kollega har hjälp mig tidigare. Men idag tyckte han att jag skulle prova själv, det gick felfritt!!! Jag har inte behövt backa med släp sen jag gick ut skolan (2006) så det kändes rätt bra att man har det i sig än. Resten av dagen körde jag i Österbymo utanför Tranås, det är rätt mycket skogskörningar och idag hade jag så många att jag fick stressa för att hinna med allt. I slutet av dagen hade jag hunnit med alla hämtningar och nästan allt gods så helt okej fast det var stressigt!
När jag parkerat bilen på terminalen så körde jag och hämtade Björn på studion där han är lärling som tatuerare.
Så ikväll är vi nog båda rätt trötta, blir tv och natti natti.



( Jag i arbetet)

Ina

Tänkte skriva lite vem jag är, så ni vet vems blogg ni läser.

Jag är Ina 21 år, liten halvtokig tjej, gillar att göra det mästa, bilar är väl ett av mina största intressen. Jag har nu bott i Jönköping lite mer än 1 månad, kör lastbil åt Rosenlunsåkeri (dhl) och bor med min underbara pojkvän Björn. Jag bodde innan i Lycksele en liten stad uppe i Norrland.
Det var tänkt jag skulle flytta till Katrineholm i början men hittade Björn på en bilträff i somras på Mantorp så vart Jönköping där han bodde. Ja vad ska man mer skriva...Kommer väl på nå mer en annan gång annars få ni väl fråga.


(bilden är tagen i våras uppe i Lycksele)


Julpirr

Blir man inte pirrig i hela kroppen av allt julpynt i butikerna=)
 Längtar tills december så man får börja göra jul mys hemma=)


Välkommen till min nya blogg!

Hej, jag är rätt ny på det här med blogg men tänkte ge det ett försök:)

RSS 2.0