NY BLOGG!!!


Nu flyttas INAMUPPFLUFF till WORDPRESS!!! Eftersom det är ett nytt år, ny lägenhet, nytt jobb så blev det även en ny blogg! Bloggen kommer vara på samma sätt fast med annat namn och ny adress! Den är fortfarande under uppbyggnad men det är den jag kommer att skriva på framöver!!!

LÄNK TILL NYA BLOGGEN: http://onlyina.wordpress.com/


Största anledningen till att jag byter är för att blogg.se är så seg på kvällarna och tar sån tid på sig att ladda upp bilder, nu ska jag prova wordpress och se om det är bättre! Sen så är det allti kul att skriva på nya ställen^^


BYE!

Jobb måndag!


Nu var det slut på att ligga hemma och tycka synd om sig själv för nu är det måndag och en nya jobb vecka!
Jag är förkyld än men febern är iaf borta nu och jag mår bättre förutom allt snor som jag inte förstår vart det kommer ifrån?!

Helgen har varit jätte bra, vi har spenderat väldigt mycket pengar men det hade vi räknat med! Nu är sovrummet jätte mysigt och vardagsrummet funkar tillsvidare, köket gjorde jag en stor instats på igår!!
Det är fult äkligt brunt kakel, det förstör hela köket! Så vi kollade upp om det går att måla över det med något eftersom det inte är "blanka" kakelplattor och vi fick tipset om våtrumsfärg!! Blev så mycket bättre med lite vit färg, köket blev som nytt!! Bilder kommer ikväll...

Blir nog att hämta lilla Leo i veckan oxå, den lilla kaninen som ska bo hos oss tills Sandra kommer hem i sommar! (Sandra är min jobbarkompis som är i Barbados i 6månader)










Stor shopping!


Idag bar det tidigt iväg till Norrköping och Linköping! I Norrköping så stannade vi till på Nordik, Bolagret, Chilli och Plantagen. Sen åkte vi vidare till Linköping och var på Ikea. Vi hade skrivit upp allt som vi skulle handla och kom hem med några flera saker men det får man räkna med! Totala summan vet jag inte om jag ska säga här men det vart det vi räknat med iaf^^

Här är det vi handlade idag!! Bilder kommer i morgon då det är bättre ljus!

Nordik: Mr.Big Golvlampa!

Bolagret: 2st Spotlights till hallen, Sänglampa, taklampa med grön sladd och en Tvättkorg!

Chilli: Sittpuff i svart skinn med vita sömmar till Hallen!

Plantagen: 2st krukor, 2st Benjamin fikusar och pinnar till våra växande vänner hemma^^

Ikea: Orkidé och en grön kruka till köket, 2st Lots speglar en till garderoben i hallen och en till klädkammaren, 2st Melinda Hissgardiner (Bruna i mocka) till sovrummet, 2st Hampen mattor i svart till sovrummet, Lampor, gäst täcke, burkar, mikrolock och magnet knivställ till vägg

Det var väl inte ens hälften av allt vi planerar till vårat hem men det var det viktigaste vi behövde just nu!
Sovrummet har nu blivit jätte mysigt och mycket varmare!!












Icecream!


Hört att glass ska dämpa feber så då kan ju inte glass och lite spotify vara så dåligt?! Den söta skålen fick jag av min mamma på min födelsedag!


Vanilj och jordgubbsglass^^

 

 

 

 

 


Hemma...


Jag ligger hemma idag med, febern försvann inte igår så jag är hemma en extra dag för att vila upp mig!
Så idag blir det att ta en dusch och sen ligga i soffan och kolla på Greys Anatomy, Jag fick box 1-2 av pappa m. familj när jag fyllde år. Idag är en perfekt dag för att kolla på en serie!! Imorgon om jag är pigg nog så blir det att köra till Norrköping/Linköping och inhandla lite smått som vi känner att vi behöver just nu till lägenheten! Senare kommer vi inhandla en större säng osv.

Jag har glömt visa ett inköp jag gjorde förra veckan!! Kunde inte låta bli, det är inte så ofta jag hittar tuffa skor i stl 35 så jag var nästan tvungen. Märket ar Killdoll och kostade bara 199:- på rea i en butik här i Nyköping. Perfekta skor till våren/sommaren älskar att det är Pacman på sidan!!

 

 

 



KYLD!!


Just nu sitter jag på jobbet och fryser och mår allmänt kasst!! Snor, slem och ont över allt!! Måste nog erkänna att jag är förkyld och har feber!! Jag vill inte me inget man kan göra något åt tyvärr. Bara att stå ut och vila i helgen!

Igår blev vi klara med en del av tatueringen så det börjar närma sig!! Det blir så grymt mycket bättre än innan, man ser inte ett spår av den pinsamma halvgjorda tribalen som var där innan!!! Längtar till sommaren då man får visa upp den men en snygg bikini^^ Fast idag känns det som om sommaren är LÅNGT borta, det stormar och är kallt!! Kan säga att en varm och go säng känns väldigt lockande just nu! 



Tisdag 2 Februari


Idag är man inte på topp, har ont i halsen fryser och är helt degig i huvudet och så nyser jag hur mycket som hellst!!! Hoppas man slipper bli sjuk/förkyld!! Idag vid 16.00 så är det dax för att bli tatuerad igen, har gått 1månad sen sist nu. Får se vad som blir idag! om det blir att göra klart kvistarna och bladen eller börja på fjärilen?!

Sen ikväll blir det nog bara att ha ont och mysa med älsklingen ev dricka en massa mera te!!











Mmm..


Rätt segt på jobbet just nu innan stägning så jag sitter och drömmer mig bort på pistonheads.com Hitta en rätt nice bil som jag inte skulle säga nej till! Den är inte riktigt som jag vill ha den men det är ju sånt som är kul att fixa i garaget^^ Vill ta bort vingen och ha en "ramp" sen andra lyssen och rosa fälgar så klart!



   

1998 Mazda RX-7 Type R Sena modellen.




En dag ska den bli min!! Vackra RX7....





Flytt!!!


Fy fan så underbart!!! Nu bor vi äntligen i lägenheten som vi gått och drömt om sen vi såg den! Känns lite overkligt men ändå skönt. Köket är väl det som vi har fått mäst i ordning just nu, riktigt hemtrevligt! Sovrummet kommer nog ta ett tag innan det är "klart" det är så grymt stort!!! Alla andra rum kommer nog iofs oxå ta tid innan man är nöjd. Igår så vart det Söndagsmys framför öppnaspisen och god mat! Gjorde bacon inlindad kyckling med potatisklyftor, riktigt gott! 

Ikväll blir det att tvätta lite kläder och plocka hemma. Ska nog ta det rätt lugnt för i morgon eftermiddag så är det dax för att tatuerar sig igen..Har 3sittningar kvar på min revbens tatuering!!












RSS 2.0