Photoshop:)

Nu har jag suttit och lekt lite med photoshop igen:) Det är riktigt kul när man lär sig, men denna gång har jag inte fått hjälp eller lite kanske jag gjode denna bild och Björn tycker jag är jätteduktig för att jag lärt mig så snabbt. men så gjorde vi om den lite till med lite hjälp av han:) men annars är det bara jag som fixat bilden.

Nå vad tycks?!


Fredag 27/2

Kl är bara 07.00 just nu när jag börjar skriva, har varait nere i tvättstugan och Björn ligger och sover. Lite svårt somna om då man ändå har klivit upp =/ Mamma ringde mig igår kväll strax före 23.00 och berättade att Vårat gamla hus brann...Tydligen en takbrand står det i tidningarna men det får man väl veta sen varför det brann ned, tidningen skriver:

"Strax före klockan 22 på torsdagskvällen larmades räddningstjänsten i Lycksele om en brand i Husbondliden.
Branden ska ha startat i taket på en villa. Under kvällen var det inte klarlagt vad som hade orsakat branden.

- Det verkar vara en ganska omfattande brand, vi får se vad som de kan rädda, säger länsvakthavande befäl vid polisen, Ann-Sofie Sundberg vid 23.30-tiden.
"

Bild från tidningen:



Känns skumt...Jag bodde där från då jag var 9-10år tills jag var 13-14år så det är ju en rätt stor del av min bardom som var i det huset, kommer vara konstigt nästa gång jag är i Husbondliden och ser ärr det inte är kvar. Just nu har jag lite svårt förstå det.

För övrigt så flyttar vi i morgon, idag måste allt vara fixat och i kartonger! Känns lite skumt det med har ju bott här i 4-5månader nu och precis lärt mig hur man hittar till vissa ställen, ni som känner mig väl vet att mitt lokalsinne är inte så där jätte bra så när jag lärt mig hitta i en stor stad så är det BRA hehe :P
Så nu blir allt helt nytt...IGEN! Jag har flyttat mycket nu på sista tiden. Först från Norsjö tillbaka till Lycksele sen från Lycksele till Katrineholm bodde där i 1månad sen flytta jag till Jönköpig och nu 4månader senare Nyköping.
Men nu ska vi stanna där! Ska bara byta lägenhet då pengar rullar in igen, lite trångt bo i en 1a! Ska bli en stor 2a eller en 3a, hellst en 3a så vi kan ha ett data/hobby/gäst rum. Eftersom vi båda gillar att måla/teckna och Björn kommer nog behöva någon stanns att skissa tatueringar ibland så känns det rätt bra med ett extra rum.

Aja nu har jag skrivit lite iaf, Kram på er som läser min blogg!

Onsdag 25/2

Har börjat fatta hur photoshop fungerar, är rikitgt kul leka med bilder. Här är en av bilderna jag suttit och lekt med, jag och Frida var i Skellefteå i somras och gjorde en session vart väl 6-700 bilder hehe så har många att leka med:)
 
Hur bilden såg ut först...



Här har jag gjort om den :)


Måndag 23/2

Packa, packa och packa.
Det är rätt rörigt bland alla kartonger men det är väl så det ska vara då man flyttar.
Jag fick ett paket av mamma i brevlådan idag, några smycken till naveln och 2st dukar. Jag la dom på sängen och upptäckte att dom skulle vara fina som kuddar så när vi var på Ikea en sväng för att kolla om dom hade flyttkartonger så köpte jag en billig 12kr kudde. Så när vi kommit hem så fixade jag till så dukarna vart kuddar med innehållet från 12kr kudden. Vart jättebra på vårat Indiska överkast vi fick av Björns mamma från då dom hade varit till Indien för något år sen.

Blev riktigt bra tycker jag:)

 
 


Flytt!

Som jag skrivit förr så har ju Björn och hans bror öppnat en tatueringsstudio i Oxelösund, den öppnade den 2februari och det funkar riktigt bra!
Så vi har ju sökt jobb till mig och lägenhet till oss. Vi fick tips om en 1a på 39kvm med en jätteterass i Nyköping ca 1,5mil från Oxelösund och fick kontraktet hem till oss  idag så den är våran nu!



Den är väl inte så stor men duger tills pengar rullar in igen, det var riktigt fint i lägenheten han som hade den var målare så det är nya tapeter och nymålat. Så den 28/2 ska allt vara nerpackat och klart för flytt!
Så får se hur mycket jag kan skriva här när vi ska packa och flytta :)


Alla <3 Dag!

Idag så väckte jag Björn med frukost på sängen, Jag fick 2st piercingar till naveln, en lila fjäril med hängade "bling" och ett rosa hjärta som också hade hängade "bling". Sen har vi inte gjort så mycket. Var en sväng upp på Ikea och A6 och kollade lite. Köpte NFS Carbon till Björn så han hade något att göra medans jag gjorde 3rätters middag till oss.
Det blev skagentoast till förrätt, potatisgratäng med kyckling filé och till efterrätt blev det kladdkaka.
Jag lyckades somna i soffan en stund efter maten, det var skönt!
Vi ska snart ut på en kvällspromenad och se om det är nå folk ute på stan, det är -7 grader nu så man får klä sig varmt!

Du är den underbaraste älsklingen man kan tänka sig, ett halvår har redan gått. Jag älskar dig så otroligt mycket! Hoppas du haft en bra alla hjärtans dag!?
Massa kyssar till dig Björn.

Tattoo

Igår den 11 Februari så fick jag mig en ny tatuering! Björns storebror Daniel Barkman var det som satt och gadda mig i ca 2timmar!  På Brothers Electric Tattoo.

Min egna lilla Geisha!


Saknar er Tjejor!

Satt och kollade igenom mina gamla bilder igår och hittade en bild på mina småsyskon.
Jag saknar er jättemycket Elina och Santina!  Hoppas vi ses snart.

Kramar från Ina






Lördag 7/2

Ja det var ett tag sen jag skrev...har haft mycket att göra. Jag har blivit varslad från mitt jobb så har sökt jobb för fullt men inte hittat något än..hoppas på att det dyker upp något snart!
Vi var uppe i Oxelösund i fredags så jag fick se tatuerings studion. Den var jätte fin! Bara för oss att flytta så Björn får fortsätta sitt lärlings skap där. Jag är så glad för hans skull att han hittat något som han förhoppningsvis kommer att hålla på med och bli riktigt duktig på, jag är helt säker på att det kommer gå bra för han.
Hmm något mera nytt som hänt...nja jag vet inte riktigt mer än jobbsökande och jobbat dom sista veckorna.

Björn var och jobbade i Karlskrona en vecka så jag fick  vara hemma helt själv från söndag kväll till fredag kväll! Fast tur jag har en massa vännerboxar som jag kunde se och att Mickan var och hälsade på så man inte kände sig så ensam. Men jag kan lova att Björn fick en riktig kram då han väckte mig då han kom hem! jag fick en massa piercing smycken av han 2st till naveln och 3st till tungan. Så fick jag även örhängen som ser ut som blixtar i 18K guld.

Sen så har vi gått lite på stan och på A6 kollat lite i butiker och folk, jag fick ett par nya skor av Björn han tyckte mina skulle bytas ut...undra varför hehe haft dom sen jag fyllde 18 :P
 Idag körde vi till Falköping och hälsade på Frida och Christian. Just nu är vi i Björns föräldrars hus fast dom är inte hemma dom kommer hem på torsdag, då har dom varit borta i 3veckor. Dom har varit i Indien! varmt och skönt inte som här kallt och slask! Jag är såå sugen på att få ligga på en varm strand och få mysa i solnedgången!
 Vi är här för att vi ska hämta nå delar till Hondan som vi ska köra upp till Katrineholm på onsdag, pappa skulle fixa och kolla över den lite så vi kan sälja volvon och köra med den i stället.

RSS 2.0