Home alone!


Jaha här sitter man ensam hemma med radion som sällskap! Mitt ben är inte tillräkligt bra än för att jag ska kunna vara på jobbet och springa omkring så jag är hemma för att få det bra!! Man kan inte göra så mycket mera än vila och äta medecinen jag fått!
Fördelen med att jag jag inte kan "gå" är att jag har hunnit gör klart en halsduk som jag började med för ca 1månad sen. Den blev 163cm lång, rätt bred och jätte varm och skön!! Jag gjorde den till min älskling som saknar en riktigt halsduk så nu slipper han frysa iaf!!

Tänkte visa er en bild på min tatuering, den är ju som sagt inte klar men nu kan man börja se hur den gamla börjar försvinna!! Detta är 3sittningar! kommer vara mera färg och en till ros, fixa till fjärilen och ev lägga till en till. Min nästa tid är i början av februari så nu får kroppen vila sig lite till nästa gång!
Linjerna som är på törngrenarna tog Daniel 15min att göra! Hela min gamla tatuering tog 3timmar att göra...lite skillnad på tatuerare?!

Vist blir det grymt bra?! Lite fantasy "törnkvistar" och så starka härliga färger!!

 


 


1a Advent!


Idag står julpyssel på listan!! Jag haltar fram och försöker få det julfint hemma!! mådde inte alls bra igår, sov bort hela lördagen, har nog något i kroppen som gör mig så seg..

Men men här lyssnas det på julmusik och pysslas iaf så gott det går^^
Kanske dyker upp någon mysig bild senare!

Uppdatering bilder:

Tände första ljuset på ljusstaken till frukost!


Vi fick upp ljusstakar och lite pynt idag med, är riktigt mysigt i våra lilla lya nu!!


Det tråkiga är att när man tittar ut från fönstrena så är det grön gräs än..saknar snön nu..!


Mitt på dagen var det dax för att ta min medecin och eftersom jag har probelm att gå och borde inte röra mig så mycket så bad jag älsklingen komma med ett glas julmust och min pencilin. Då kom han ut i vardagsrummet med detta!! Är han inte söt?! (Jag han ta medecinen innan jag tog kortet därför är frosingen borta på ett ställe^^)

 

Sen vart det våran första egna julskinka!! Lite tidigt för det men vi var båda riktigt sugan på en skinkmacka med senap på ^^

 









Jaha, hur fan?!?!


Jag fattar inget!! Hade lite ont i mitt knä igår kväll, typ som om jag hade ett blåmärke fast jag inte har slagit mig eller något.. När jag vaknde i morse så kunder jag inte röra knät?! Det är rött, svullet och jätte varmt...!
Har kontaktat sjukrådgivningen nu på morgonen och hon sa att jag skulle försöka få en akut tid på vårdcentralen och fick jag inte det så blir det akuten. Jag har inte slagit mig och har inte ett sår eller känenr mig sjuk..SKUMT!!

Aja får väl se hur det går idag om jag måste avboka min tatueringstid eller om det går ändå..och vi som skulle till Stockholm i morgon!!! får väl ha kryckor om inte annat ^^ Jag vägrar ligga still och tråka mig på en helg!! 


Uppdatering: Fick tid på vårdcentralen 10:30 och dom klämde och kände på mitt onda knä. Det visade sig att jag har en inflamation i en "slem säck" på framsidan av knäskålen. Det hade iaf inte så gått så långt att man behövde drenera på vätska vilken var skönt!! så fick en 10dagars antibiotica-kur och måste ta det lungt och inte stödja på benet så blir kryckor! Anledningen till detta var att mitt knä var lite torrt och så hade antagligen blivit en liten spricka och en bakterie hade smygit sig in..töntigt och onödigt att det ska bli så mycket av en sån skit sak!!
Men men bara göra som doktorn säger!!
nu har jag även byggt lite till på revbenen, kommer bli så bra!! Gjorde lite tuffa "fantasy" grenar och taggar idag i grönt är så nöjd bara någon sittning kvar nu sen är det klart!!! :)

 
                                                                       Hmm?!




Julkalender 2009?!


Asså jag måste abra göra ett inlägg om årets och dom senaste årens julkalnderar!! I år ska det vist vara "Superhjältejul" har läst lite om vad dens ka handla om och det ska vara om Supersnällasilversara och Stålhenrik har blivit pensionärer och bor på en pensionärsplanet i rymden som heter Julstjärnan. Där är det alltid jul! En dag kommer deras barnbarn Vega och Nova på besök och Stålhenrik tar tillfället i akt att berätta om sitt och Supersnällasilversaras första äventyr tillsammans?!

Litet filmklipp om årets kalender!
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/webbtv/artikel_3836311.svd 


Jag personligen tycker att julkaldenrarna blir bara sämre och sämre med åren!!! vad händer?! finns det ingen julkänsla?! Vart är fanatsin?!

Min favorit måste nog vara Jul i Kapernaum som gick 1995!
Det var en fantasymusikal som utspelades i en liten stad kallad Kapernaum som låg ovanför en begravd "stjärna" som många år tidigare hade fallit ner från skyn. Karaktärerna i Kapernaum har alla hemligheter och mystiken ligger i luften. Den tioåriga föräldralösa flickan Amanda bor ensam i ett ruckel nära Tittutgränd och umgås med de vuxna i staden. Hon är nöjd med det hon har men saknar sina föräldrar väldigt mycket. Hon har hittat ett hemligt ställe att vara ifred på, men vad hon inte vet är att den platsen har många i Kapernaum sökt efter i århundraden. (text från wikipedia)

Så här såg kalendern ut till Jul i Karpernaum! Det var bättre förr....




Dessa minns jag nog mäst..tycker att dom från 92-98 var bäst!!

1989: Ture Sventon ­privatdetektiv
1990: Kurt Olssons ­julkalender
1991: Sunes jul
1992: Klasses jul­kalender
1993: Tomtemaskinen
1994: Håll huvet kallt
1995: Jul i Kapernaum
1996: Mysteriet på ­Greveholm
1997: Pelle Svanslös
1998: När karusellerna sover
1999: Julens hjältar
2000: Ronny & Julia
2001: Kaspar i Nudådalen
2002: Dieselråttor och ­sjömansmöss



Vilka gillade ni?!?!


Tattoo coverup tomorrow !!


Hej hej, bloggen och alla gulliga läsare! Idag känner jag mig lite piggare!! Vilket är skönt.
Det går rätt bra på jobbet idag är rätt lugnt men det finns att göra ändå!! Så är det ju fredag i morgon och då slutar jag vid 11 för det blir att gadda vidare på min "coverup" med rosor och fjärilar! Får se vad som görs i morgon, första gången han vi göra halva rosen sen klarade jag inte mera, andra gången gjorde vi klart rosen fast jag hade kunnat legat en stund till tror jag, jag har fått värktabletter av mamma som gjorde mig lite "groggy" så då det gick jätte bra både för mig och tatueraren. Kommer nog ta dom till i morgon med för det är verkligen inte skönt på revbenen!!! Kommer att lägga upp före och efterbilder sen när hela är klar!! Kommer ta ett tag men den dom väntar på något gott.. :)

 



Helgens äventyr blir nog till Stockholm, blir att gå på stan och leta julklappar och bara kolla runt!!
Sen vet jag nog inte riktigt vad vi ska göra för skoj! Ikväll blir det nog rätt lugnt, diska och fixa mat när jag kommer hem sen betala tråkiga räkningar måste göras idag med!! Sen blir det nog bara att mysa med älskling och tagga inför i morgon!! Kommer bli så j*vla grymt, Daniel är BÄST!! Kan starkt rekomendera deras studio till alla tatuerings folk. Nu säger jag inte bara så för att det är min pojkvän o hans bror utan för att dom helt enkelt bara är bäst!! ^^  http://www.brotherstattoo.se/ 


 


Önskelista från Bolagret!!


Som jag skrev i andra inlägget så har jag bara lägenheten i huvudet!! Det finns en affär som jag bara älskar och har hittat mycket snyggt ifrån!! Tänkte visa lite saker som jag vill ha!! äffären finns på denna sidan och även runt om i sverige!!  http://bolagret.se/ 


Barstol 699:- x4       Fotölj 3.295:-                                       Bäddset 139:- x2        
Till köket!                 Till Sovrummet! (Finns även i svart)         Sängen så klart ;) 
                  


Tavlor 40x40 cm  59:-/st                                 Taklampa "Petra guld" 189:-
Till köket!                                                       Till sovrummet!
  



Sänglampa   449:-               Bordslampa  249:-      Fotölj  3.395:-
Till Sovrummet så klart;)        Lampa till fönster!         Till vardagsrum!?

         




Det var väl en del av det dyrare sakerna som jag/vi länge ha viljat ha!! Blir något på 33.200:-  När jag blivit anställd och får lön så får man väl spendera lite pengar och köpa en del av det iaf! ^-^

Ska byggas ett bar bord till köket senare och så skaffa en större säng!!





Trött...

Gäääsp! Man ska aldrig säga att man ska isäng tidigt! Det blir alltid sent då!! Var som en zombie när jag vakande i morse, helt seg i huvudet nästan som om det var fullt med förkylning i kroppen?! Fast när jag hade gått ut och var på väg mot jobbet så släppte det. Jag gick isäng efter vi tittat på Dr. House då skulle Björn komma och säga godnatt så började vi prata om flytten i februari, då gick det inte att somna lika fort när man ligger och snackar om ideér det kommer ju bara upp mera man funderar på!!
Så Idag är det en trött Ina som sitter i kundmottagningen!! Blir nog att ta en powernap på lunchen!!



                                          




Stress!!


Oj vilken morgon!!! Vaknade 06.24 vilket betyder att jag försov mig, brukar ju gå till jobbet vid 06.30!
Så jag tog bilen till jobbet idag, Björn får åka med sin bror till sitt jobb!
När jag började köra så var det imma på rutan som INTE går bort, j*vla cp bil!!! full värme och full fläkt och det går ändå inte bort?! Måste kolla upp vad det är för fel!
När jag väl var framme på jobbet så går klockan på jobbet lite efter så jag var inte så sen som jag trodde, så massa stress i onödan!
Sen när klockan slog 07.00 så öppnade jag dörren då kom kaoset!! Massor av kunder som skulle lämna in bilen och ville vara första kund så alla satt och väntade och vi är en man kort idag så det var lite mycket att göra nu på morgonen men nu har det lugnat ner sig...pust

Det var min morgon de!!

Sen så kom jag och tänka på att idag är det den 24 november!! EXAKT 1 månad kvar till julafton!! Vinterns mysigaste dag!!! längtar

Man kanske borde börja köpa julklappar nu?! Får ta det efter att räkningarna är betalda så man vet vad man har över. Denna julen blir första gången jag vaknar upp i mitt egna hem på julaftonsmorgon!!! Kommer vara riktigt mysigt att äta "tomtegröt" och sedan öppna sista luckan på chokladkalendern och dricka något juligt te och kanske en pepparkaka och någon lussebulle går ned oxå!
Sen bara mysa framför tvn men min underbara älskling tills vi ska åka till Katrineholm och fira resten av julen hos pappa!! Efter jul blir det nog att åka ner till Jönköping och vara hos Björns föräldrar fram till nyår! Ska bli mysigt att vara hos dom, är jätte länge sen vi träffade hans föräldrar..vi saknar er!!


Denna bilden är till dig älskling ;P 




Sovrummet?!


Nu är det så att jag kan inte få ut nya lägenheten ur huvudet!! Längtar så mycket tills vi flyttar!!
Vi har funderat mycket på dom olika rummen och nu har jag funderat massor på sovrummet!
Där är väggarna i "jord" färg så det blir nog brunt/beige/svart och guld där!!
Den ena väggen kommer vi nog skaffa en garderob och jag har kollat på Ikea och tycker om dessa två och vet inte vilken jag ska välja?!?!? Det är samma pris på dom och så heter som lika "Elgå" 

 

                                              


Sen så kommer det nog bli svarta hissgardiner (Bild1) i sovrummet och bruna i kontor/gästrummet har hittat rätt snygga och billiga på Jotex.se måste bara veta hur breda fönstrena är!? Kanske en bra julklapp, presentkort på jotex och Ikea!? Kommer behöva ett större överkast i någon av dom färgerna sen när vi funderar på att skaffa en större säng!!
Hitta rätt snyggt överkast med många färger att välja mellan men blir nog brunt!(Bild2)
Sen så har jag hittat en grymt snygg lampa på Bolagret.se den vill jag verkligen ha i sovrummet!! (Bild3)


                                         




SUCK!  Vill flytta igår!!



Då var det måndag igen..


Denna helg har varit riktigt skön!! Bara tagit det lugnt och farit på roadtrip!
Måste ändå erkänna att jag är väldigt slö idag!! Det är så jobbigt att försöka gå isäng på söndagar när man vilat under helgen så är man ju inte trött, så ska man upp tidig på måndag för att jobba..

Igår kväll blev det wok till middag och så såg vi film. "Seven pounds" blev det och så lite skumtomtar ^-^
Det var en bra film, lite svår att förstå och så blev man riktigt kramig efteråt, lite av en snyftare!

Det har aldrig varit mysigare att stå och göra mackorna till jobbet förr, Björn stog och höll om mig och pussa mig i nacken och var så gosig! Min mysBjörn!! Han blir bara underbarare för varje dag som går.
Älskar dig så mycket!! Jag är så lycklig!! 








Roadtrip och shopping!!


Igår spelades det Lasergame!! Fy fan vad ont i låren man har idag, men lätt värt det!! Det var riktigt skoj fast lite jobbigt för att jag har så ont i ryggen..

Idag så blev det en tripp till Norrköping!! Var såklart inne på NewYorker!! Men hittade inte så mycket till mig själv idag, fick bli ett linne till mig och en t-shirt och jacka till Björn!! Jag hitta därimot en klänning på Ginatricot som jag spanat in innan på deras hemsida, jag provade den idag och den är helt underbar!! Inte riktigt vad jag är van vid eftersom jag sällan använder klänning men det blev riktigt snyggt!! Den och mina pumps, tummen upp!!
Blev även ett spel till Xboxet, nya smörknivar och en adventsljusstake!!
Vi mötte även pappa och Anneli i Norrköping så det blev att vi åt tillsammans och kollade i några affärer, Mys!!

Här är linnet från NewYorker!!


Klänningen från Ginatricot!


Nu sitter Björn och Petter och spelar och jag har nyss tagit en varm dusch!! Funderar på att göra en björnbärs smoothie :) och bara mysa ikväll!! Grabbarna köpte en filmbox med 3 olika zombie filmer så får väl kanske se en av dom!?


Uppdaterat ett gammalt innlägg från då vi var i Stockholm med bilder!!
Länk:

http://inamuppfluff.blogg.se/2009/november/mys-helg.html



Detta viste ni nog inte om mig...


Nu ska ni få lite onödig fakta om lilla mig som inte alla vet..


- Har 5st syskon (1helbror, 2 halvsystrar, 2ingifta syskon)
-
Har haft 9 katter under min uppväxt!
- Hade tandställning i ca3år (Räls)
- Flyttade hemmifrån när jag fyllde 18år
- Var väldigt svart och dyster från 8:an till 2:a året på gymasiet! (En sån tjej som ingen såg)
- VÄLDIGT blyg!!

 Nu är jag inte alls på samma sätt..sen jag flyttade från den lilla håla jag bodde i så jag fått upp ögonen för livet!

- Jag älskar att fara runt på roadtrips och åka utomlands!!
- Älskar allt sött och fluffigt
- Är glad och sprallig
- Har städmani (Måste ha dosorna till tvn på ett visst sätt..)
- Tänker på mat heeela tiden!
- Blir väldigt sällan arg eller sur, den som får mig det måste ha något riktigt dumt!
- Spindelfobi!! (Alla kryp för den delen!!)
- Är rädd för "spöken" eller att dom ska finnas..
- Gillar inte att sova själv har hällst min älskade Björn vid min sida!!
- Mörkrädd!!!
- Har väldigt få tjejkompisar, jag och tjejer går inte rikigt ihop...
- Gillar allt som har med bilar att göra!!
- Lyssnar på väldigt blandad musik men rock är mera min grej!

Ja det var lite om mig!! Något annat som ni vill veta så  fråga på^-^



Sista dagen innan HELG!!


Pustar ut! Nu är det äntligen fredag, härliga och sköna fredag!! Jobbar till ca 15.00 sen blir det hem och slänga sig i soffan och bara vara!! Kanske orkar att dammsuga lite, städa behövs inte för det gjorde jag i går!! Försöka hitta på något gott att äta med.
Får se hur det blir i kväll, skulle vara avskeds-fest för en polare om dom hittar någon stanns att vara?!
Så fall ska jag nog vara chaufför så få Björn och hans bror (om han stannar kvar över helgen) ta några öl.
Känner mig inte alls sugen på att dricka i helgen!!
Vi ska nog ta en roadtrip till Norrköping i morgon och kolla runt lite på inrednings/möbel affärer och annat smått och gott! Kolla runt lite och se vad som finns så man vet lite mera vad man vill ha sen när vi ska börja inreda nya lägenheten!!
Nu är det inte långt kvar!! Lite mera än 2månader!!
Eftersom vi kommer att bo där ett tag nu så kommer vi nog göra mycket mera med lägenheten så kommer nog börja skriva lite mera inredning och visa bilder osv..!

Ska prova göra en Smoothie ikväll eller i morogn kväll hade jag tänkt, Banan/mango eller Banan/blåbär eller kanske båda?! Får se vad jag hittar för spännande frukter på affären!




Trevlig helg på er alla!!






Bra Julklapp!!


Nästan varje kväll sitter jag och älsklingen och spelar på Xboxet! När vi köpte det så följde 2st spel med, Pure och Batman lego!! Vi trodde inte att Batmanvar så spännande men det är riktigt roligt!! Vi har klart flera banor och bossar!! Så en bra julklapp till oss är ju flera lego spel till Xbox 360!!! ;P

 




Trött!


Gäääsp!  Ursch vad jag är seg och trött..ville verkligen inte stiga upp när väckaren börja skrika vid 05.45!!
Men men nu sitter jag på jobbet och gör inte så mycket för tillfället kommer in någon kund då och då och ibland ringer det..

Ikväll blir det nog lite film mys och en tidigt kväll, fast så säger man så ofta men det blir aldrig!
Björn ska även hämta sin lillebror Petter på skavsta flygplats ikväll/natt så ska han vara hos oss i helgen.



Naglar?!


Jag har länge funderat på om jag ska skaffa acrylnaglar och nu har jag nog bestämt mig för att iaf önska mig det i julklapp eller när jag fyller år.. Nu har jag ju ett jobb där jag inte "bryter" naglarna lika ofta, men dom får ändå inte vara för långa! Måste ju kunna skruva med bilen på fritiden! Någon som vet om dom sitter bra och tål att användas?? Jag har så svaga naglar så dom går av direkt så detta måste ju funka på mig?!

Finns ett ställe i nyköping som jag fått för mig kan det där bra!?  http://www.nagelbaren.se/tjanster.htm


(Bild från google.se)




Tävling hos Foki ^-^


Den duktiga bloggerskan Foki har en tävling om att vinna en Iphone!! Tänkte jag gör ett försök att vinna en eftersom jag råkat tappa Älsklingens mobil i somras så den har fått en stor spricka genom hela skärmen så tänkte jag att man kan ju iaf försöka att vinna en ny^^

http://fokis.se/


Tävlingen gick ut på att man skulle välja det finaste skalet på www.mrgizmo.se 
Fanns många fina och söta skal men jag personligen gillade ett svart skal av Carbon fiber!!
För er som inte vet vad det är så är det ett material som man använder mycket på bilar, det är mera hållbart och lättare sen så är det väldigt snyggt!!

Länken till skalet jag valt!
http://www.mrgizmo.se/products/iPhone-3G-3GS-Carbon-Case-svart.html

Får se om man lyckas vinna något :)

Foki är nog den sötaste bloggerskan i sverige!! Hon vann för ; Orginella blogg , nykomling , Årets blogg på BloggAwards!!

(Bild från google.se)


1 år!


Idag är det ett år sedan jag började blogga!! Tiden går rätt fort måste jag ju säga! Läste igenom lite igår om vad jag skrev om för 1 år sen.. Var mest om mina dagar på Rosenlundsåkeri som jag jobbade åt i Jönköping och så om vad jag och Björn gjorde om helgerna!




Idag är jag väldigt seg, stannande uppe en stund längre än vad jag orkade tror jag, blir nog att krypa ner i säng tidigare ikväll så man orkar vara uppe en stund längre i morgon då det är grannmiddag hos oss!! Sitter och funderar på vad man ska göra för mat som är lätt och smidig och ska räcka till 10-12 pers!?



Lägenheten!!


Glömde skriva en sak som hände förra veckan!!!
Vi skrev på kontrakt så nu är det helt säkert att vi ska flytta 1 Februari!! Ska bli rikigt roligt!!
Vad "vuxen" man känner sig när man tänker på hur stor den är!
En 3a på 90kvm balkong och öppenspis! Vårat sovrum kommer vara större än vad vårat vardagsrum är nu!!


Mys helg!


Helgen har varit jätte bra!! Det var ju så att Björn och en del av hans klasskompisar från förr skulle träffas, dricka och äta god mat. En av dom bor och jobbar i Stockholm så vi åkte dit. Blev att vi åt där han jobbade på en resturang/bar och drack några drinkar, väldigt spännande att dricka riktiga drinkar! Jag smakade en "Appletini"
Maten var riktigt god!! Rekomendera stället starkt!! http://www.restaurangpaus.se/

Efter vi hade ätit så åkte vi tunnelbana tillbaka hem och lekte klassiska sällskapslekar som pennan i flaskan, försöka vissla med mariekex i munnen m.m.
Efter det blev det tillbaka in till centrum och gå på krogen!! Det blev http://www.harrybjames.com/

Klockan var väl vid 03.30 när vi var tillbaka för att sova. Var en helt klart lyckad kväll!!

Björn och hans polare nere i tunnelbanan påväg till matstället!!



Jag och Björn! Jag dricker en "appletini"




Björns mat: Toast med oxfilé och chili bea-sås!



Min mat: Cheeseburgare med bacon och chilimajonnäs det var även hittils den godaste BBQ-såsen jag ätit!!








Igår vart det film-mys och väldigt lugnt! var inte bakis men bara allmänt seg!! Vi såg Monsters vs. Aliens och Batman the dark knight.

 


Fredag!


Idag har jag bara legat hemma..hade sån feber frossa i natt! Ena stunden är täcke för varmt sen för kallt..ja ni vet säkert hur det brukar gå till..

Igårkväll så satt jag och Björn och spelade lite Xbox på kvällen, Batman Lego! Vi är ett riktigt bra team <3

Så idag har det blivit vila, vila och lite mera vila..Har även hunnit städa undan i lägenheten!

När det gäller bloggar så finns det inte så många jag läser, Ibland kollar jag runt lite på "kändisbloggarna" men det blir oftast då jag har riktigt tråkigt. Annars så är det mina kompisars bloggar och Fokis blogg!
Nu har en till kompis till mig börjat blogga, så jag kommer följa den och tycker alla ni borde kolla in den oxå!!

Hon skriver om ett ämne som gör dom flesta generade, Sex! Personligen tycker jag det är det bästa som finns!!
Därför tycker jag att denna bloggen ska bli spännande att följa, man får nog lära sig ett o annat!


Så Kolla in: http://durex.blogg.se/


(Bild från: deviantart.com)


Jul,Jul, strålande jul!


Jag vet att det är ett tag kvar men tänkte ändå göra ett inlägg om julen!!
För det bara 18dagar kvar så är det 1a December! Då är det julkalender, en del börjar pynta och allt är bara så mysigt!! Själv så har jag redan fått en kalender av Älsklingen, en chokladkalender med prinsessor på!! Han är så söt!! Sen kommer nog iaf adventljusstakarna upp men resten får nog vänta till någon vecka innan julafton! Igår fick jag min första pepparkaka och 2glas julmust gick oxå ner!! GOTT!


Alla pratar även om julklappar..

Så tänkte skriva vad jag "Vill ha" i julklapp!

* Hörlurar  (Skullcandy TI Pink, Vita med rosa lurv!!) http://www.netonnet.se/art/ljud-och-musik/horlurar/slutna/Skullcandy-SkullcandyTiPink(087011,3198)

Disney filmer: Snövit, Svädet i stenen, Robbin Hood, Oliver och gänget! (Finns många fler jag vill ha i min sammling med dessa är dom som finns nu!!)

*  Grillpinnar till den blivande öppnaspisen!

*  Pengar till Kläder, Hemmet osv.

*  Blåsapa http://www.coolstuff.se/Blasapa_Nageltorkare


Det var nog det jag kunde komma på nu..








Hängig...

 

Idag känner jag mig hängig och så gör det ont i alla leder i min kropp...
Skulle bara vilja sitta under täcket med en varm kopp te och bara vila hela dagen!
Det var så jobbigt att gå till jobbet för att till och med fötterna gör ont och att kliva upp idag var inte alls kul!!







Hoppas det ger sig innan lördag då vi ska bort!! Björn ska tatuera några gamla klasskompisar i morgon och så ska dom sova hos oss, sen lördagen åker vi alla upp till Stockholm för att träffa några fler klasskompisar till dom så kan hända det blir en o annan öl/cider. Känns som om jag kommer att ta det rätt lugnt iaf..






 


Höstens mörker...

 

Varför ska man deppa ihop när hösten kommer?!
På sommaren så är det ljust och varmt och man får extra energi men nu när det är Mörkt, kallt, blåsigt och massor av slask är snart på väg. Vad kan man göra åt detta?!
Det finns inget man kan göra under hösten, det känns som allt bara stängs av!
Sommaren gav massor av aktiviteter hela tiden och allt var härligt!!

Man har inte ork till att hitta på saker när man är hemma vid 17.00 och haft en lång arbetsdag, det är mörkt när man går till jobbet och det är ännu mörkare då man kommer hem!

"SUCK"

Det är bara att stå ut det går förhoppningsvis fort till våren kommer igen, man får försöka att hitta på saker istället och aktivera sig med roadtrips massor av film och mys!!



(Bild: Google.se)



Måndag, måndag..

 

Varför är det alltid så svårt och jobbigt att kliva upp på måndagar?! och alla andra dagar med för den delen..
Det kan vara för att älsklingen ligger så sött inlindad i det varma täcket och burra in sig under kudden när jag kliver upp och bara ser så mysig ut!! Han är det finaste jag har, kan ligga i flera minuter innan jag går till jobbet och bara titta och pilla lite i hans hår och se hur han ler och försöker mummla att han älskar mig!





När man väl är uppe ur sängen så går allt bra och sen är det bara att klä sig, packa väskan och gå ut!
Det är rätt skönt att gå till jobbet varje morgon, minder kul när det regnar men man hinner vakna till och känna sig lite piggare när man ska försöka få något gjort!



 


Roadtrip!


Idag vart det en roadtrip till Norrköping för att kolla på Mediamarket vad ett xbox 360 kostade!
Det vart ett köp av 360Elite och bilspelet Forza 3!!

Vi har länge velat köpa det så nu sa vi varför inte?!







Här kan ni kolla på trailern om spelet Forza!!
http://www.youtube.com/watch?v=3JaF3HZBwBA






Ska man vara fin får man lida pin!


Efter lite drygt 2timmar så har vi kommit en bit på min "coverup". Kommer bli riktigt bra!
Det blir en blå ros för att täcka upp övre delen av den gamla tatueringen sen ska vi rätta till fjärilen för att få den snyggare och sen bygga vidare men något roligt/snyggt, funderade på en lite tjejigare döskalle innan men alla har ju sånna så ska fundera ut något annat skojsigt!?

Jag hade riktigt ont så har inte hunnit klart rosen än! Men man ser lite hur det kommer att se ut?!
Man ser lite av den gamla än men kommer försvinna mycket efter nästa sittning!

Plastad (Dåligt bild men ni ser hur stor den är iaf)


Blir fin blå färg sen! Synd jag inte pallade att göra klar hela :/






Tattoo!!

Idag är det dax!!

Idag ska min tatuering på revbenen bli fixad! ÄNTLIGEN, den har inte sett så rolig ut och det är väl kanske 2år sen jag gjorde den i Norrland hos någon som inte var så duktig som ha sa..
Men det är bara linjer som jag har så det ska nog gå att fixa till, Daniel är riktigt duktig!!

För er som inte vet så blir det på Brothers Electric Tattoo som jag ska tatuera mig. Det är där min underbara pojkvän är lärling och Daniel är hans storebror.
http://www.brotherstattoo.se/


Så idag slutar jag kl 11 och åker ut till studion. Kommer göra riktigt ont! men "ska man vara fin får man lida pin!"
Sen i helgen vet jag inte riktigt vad det blir, men lungt blir det iaf!
Ska ev på bio och bara mysa i helgen! Jag älskar att mysa, speciellt med min bästaste sambo!!!
Jag har skrivit det så många gånger förr men han är verkligen bäst!!
Finns ingen underbarare än Björn, jag har verklingen haft tur!!





Torsdag 5 November!

 

Idag är det 1månad sen jag började jobba på Landblomsbil!! Tiden går fort då man ha roligt!!
Jag har lärt mig massor och känner mig rätt säker på vad jag gör men har säkert massa mera information kvar att lära mig. Men min praktik är ju inte slut än :)


Ikväll blir det nog bara mys med älsklingen, vi har inte umgåtts själva på jätte länge nu..
Förra veckan var mamma här och sen var det fest och så har Petter varit här nu, har varit jätte trevligt!!
Men nu saknar jag Björn!! Så ikväll blir det bara han och jag i nystädad lägenhet, lite gott att äta, tända ljus
 och massa mys så här i höst kylan!!

Tänk om vi hade fått flytta snart så hade vi kunnat myst framför våran öppnaspis med en kopp varmcholkad och grillat lite marshmellows!











Snö!!

 

Idag så kom dom första snöflingorna i Nyköping!! Synd bara att detta är en stad där vintern består av slask!!
Det är väl det man saknar med Norrland, riktigt vinter!! Men man får väl försöka ta sig uppåt någon gång efter jul för igentligen vill jag bara ha snö vid jul sen får det gärna bli fort vår/sommar igen!!

 


Jobb!


Idag har jag fått jobbar självständigt på kundmottagningen! Han jag jobbar med var tvungen att vara hemma idag och Tjejen som brukar vara här har inte dykt upp så jag har fått klara mig själv.
Det har gått jätte bra, var en stund på förmiddagen det var lite kaos när telefon ringde och det var massor av kunder som ville ha hjälp men det gick bra iaf!
Han som brukar vara här har ringt 2ggr och frågat mig hur det gått och säger att det är bara att ringa om det är något men jag är så duktigt att jag klara mig själv ^-^

Tur man inte hade det så här iaf!!


Just nu är det rätt lugnt ringer någon då o då.
Ikväll så blir det visst nintendo spelandes hemma! Björn och hans bröder ska umgås lite så jag ska laga något gott åt dom så får dom leka av sig lite! Hehe

Sen blir det nog tidig kväll för min del, man blir ju så trött och slut i kroppen när det är höst. Inte alls kul med detta gråa tråkvädret!! Skulle ev. bli snö i morgon ?!



Gäääsp!

 
Oj vad jag känner mig sliten idag!! Sov nog för lite i natt, sitter och gäspar hela tiden och är helt "degig" i huvudet!
Får ta igen det i natt genom att gå i säng tidigt! Sen så behöver jag inte gå upp lika tidigt i morgon för jag ska ta Hondan till jobbet då för att fixa den så att Petter kan köra ner den till Jönköping i veckan.

Så här känner jag mig just nu!!

(Bild google.se)





Halloween!

Lyckade Halloween outfits!!



Helgen var så grymt lyckad!!
Allt var så perfekt men pyntet i lägenhetet (Spindelnät och pumpa lampor) och allt folk som hade gjort sig så fina!
Vi hade jätte roligt allihop och allt blev lagom, sen vid 22.30 drog vi alla mot krogen och dansade och hade skoj!
Synd bara att inte alla som vi bjudit kunde komma men det var kul iaf!

Idag så har jag mått toppen, jag slutade dricka när vi gick till krogen så jag han nyktra till en del när vi kommit hem igen. Jag vaknade tyvärr vid 06.30 och var klarvaken!!
Så jag städade i köket! Blev dammsugnig och skurning oxå, rätt mycket spillda drikar som blivit kletigt på golvet!
Det har även blivit Nintendo spelning idag och så har vi handlat lite mat.

Söndagsmiddagen idag vart mycket god!

Fick bra betyg av Björn och Petter (Björns lillebror)

Hemma gjort potatismos, bacon inlindad fläskfilé!

Marineringen till köttet innehåller: Salt, peppar, grillkrydda, vitlök, olivolja, soja och honung!








RSS 2.0